Kun 9 vuotta huolehtii jostakin, niin menee oma aikansa tottua sitten kun ei enää tarvitsekkaan huolehtia. Sen huomasin eläinkaupassa käydessäni kun meinattiin äitin kanssa yhteen ääneen kysyä toisiltamme, että pitäisikö Nöpölle katsoa jotain herkkuja tms. Mutta eiköhän Nöpöllä ole nyt omat loppumattomat herkut siellä jossain ♥
Pieni ikävä ja kaipuu siinä taas tuli, kun muisti missä se pienokainen nyt on, jossain mun käsien ulottumattomissa, poissa. Vaikka tietää kokemuksesta, että jossain vaiheessa ikävän kanssa oppii elämään niin nyt tuntuu, että ei edes halua oppia. Haluaa vain ikävöidä, pelottaa, että jos ei ikävöi niin unohtaa.

Muutenkaan ei nyt ole hyviä uutisia, ainakaan meidän treenamisen suhteen.. Mitä todennköisemmin jää meidän koiratanssi-kisat maaliskuussa väliin. Plääh, kuinka turhauttavaa! Nyt vaan allekirjoittaneen koulujutut vie oikeasti kaiken vapaa-aikani eikä kyllä viitti hermorauniona lähteä treenaamaan koiran kanssa. Turhauttaa kaikki pikkuasiat niin taida uskaltaa ottaa riskiä että turhautuu sitten koiran tekemiseen tai tekemättömyyteen. Ja tämä kaikki siis johtuu siitä, että mulla on tasan kuukausi ja 5 päivää aikaa saada opinnäyte valmiiksi. Eipä tarvi miettiä, mitä tekee esimerkiksi hiihtoloman..

Mutta jotta nyt jotain hyvääkin saadaan tähän postaukseen näpyteltyä niin nyt saa riittää meidän osalta tuo oikean nappulamerkin etsiminen ja meillä alkaa raakaruokinnan aikakausi. Koiran hyvinvointi kun kuitenkin on kaikki kaikessa ja etusijalla niin sen varjolla saa nyt omat ruuat tehdä pakastimessa tilaa kun sinne pitää saada mahtumaan koiranruoat. Mitä sitä ei koiran eteen tekisi? :)
Tosin aloittaminen ei ole niin helppoa kun ensinnäkin vaikka on lukenut raakaruokinnasta kirjoista ja netistä niin tuntuu, että mitä enemmän siitä lukee, sitä enemmän menee sekaisin. Mutta saadaan vähän konsultaatio-apua eräältä raakaruokkijalta, joten eiköhän me saada koiralle ihan täysipainoinen ruokavalio suunniteltua. Muutenkin me aloitamme tosi pikkuhiljaa, koska Siiri on senverran herkkävatsainen, että liian nopeasti vaihtuva ruoka aiheuttaa kyllä sitten ongelmia.

Mutta kerron sitten, miten etenemme ruokavalio-muutoksessa jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. :)