Tänään puoli yhdentoista maissa lähdettiin ajamaan kohti Saloa. Tälläkertaa mentiin veljeni Jessen kyydillä, mukana oli myös Jessen kaveri Aapo.
Salossa oltiin ihan ajoissa ja neljä apukättä tulikin tarpeen kun häkki, Siiri ja kaikki loput tavarat piti saada kehänlaidalle.

Kehänlaidalle päästyä siellä oli vielä flattien arvostelu menossa. Jossain vaiheessa ystäväni Henni tuli kultsukehälle (tosin Henni välillä kävi malinois-kehällä). Ja onneksi tulikin, yksin kylmässä ilmassa odottelu olisi varmaan pidemmän päälle ollut aika kamalaa.

Vähän ennen neljää(?) oli vihdoin meidän vuoro mennä kehään. Siirin esiintyminen oli ihan kamalaa, se ei ottanut kontaktia muhun, juoksussa se hyppi vasten jne.. Olin vähän ihmeissäni ja tuli ehkä pieni paniikki-fiilis.. Kun kehästä hetkeksi poistuimme, niin kävin Siirin kanssa juoksemassa kauempana kehästä ja otin kontaktiharjoituksia. Kun sitten oli meidän yksittäisarvostelun vuoro, Siirin esiintyminen oli jo vähän paremman näköistä. Esitin Siirin "puolittain" vapaasti, eli asettelin Siirin etutassut, muuten se sai seistä vapaasti.
EH saatiin kera kivan arvostelun:

Hyväntyyppinen narttu, jolla pehmeä ilme ja erinomainen pigmentti. Riittävä luuston vahvuus. Ulospäin kiertyvät etutassut. Voisi olla edestä voimakkaammin kulmautunut. Hyvä kaula, hyvin kapea eturinta. Hyvä turkinlaatu, esiintyy erittäin hyvin.

Kiva ja ihan totuudenmukainen arvostelu. Nyt on myös tälle vuodelle asetettu näyttelytavoite asetettu, EH oli siis tavoitteena.
Näyttelyreissu oli mukava, vaikka syväjäädyinkin. ISO kiitos Hennille seurasta! :)