Nyt on vihdoin aikaa taas päivitellä uusia kuulumisiamme tännekkin. Lopetin työt viime perjantaina joten nyt on ollut aikaa olla Siirin kanssa enemmän. Olemmekin tokoilleet enemmän ja vähemmän ja koiralta löytyy innostusta paljon, välillä vähän liikaakin. Siirin keskittyminen kärsii välillä yli-innostuksesta. Perusasennot on mennyt nyt todella hyvin ja seuraaminen on nyt aivan loistavaa, tosin vielä kun saadaan seuraamiseen lähtö kuntoon, niin se on sitten siinä.
Odottelen jo malttamattomana Helsingin ryhmänäyttelyä, 3.8, kun siitä tulee kohta 3kk kun ollaan viimeksi kehissä päästy pyörähtelemään. Nyt kun Siiri saisi kunnon turkin päälle niin se olisi entistä upeamassa kunnossa, nyt ollaan vielä vähän kaljuja. Katsotaan jos vaikka se ensimmäinen ERI osuisi meille vihdoin syksyn näyttelyistä.

Aloitan todennäköisesti nyt myös sivujemme tekemisen, eli muutoksia sinnekkin siis nyt luvassa lähiaikoina. Tosin saattaa kestää vähän aikaa ennen kuin ne on lopullisesti valmiit kun kirjoitan lähes kaikki tekstit uudelleen ja vaihdan kuvia.
Ensi viikolla lähdemme Siirin kasvattajalle hoitamaan pentusia, joten blogia ei tule varmaankaan päiviteltyä kahteen viikkoon. Olemme Tiinalla reilun viikon ja 15.pv lähdemme Tallinnaan, Siirin jäädessä vielä hoitoon Tiinan luokse.
Tässäpä taisi olla nyt kaikki tärkeimmät asiat tälläkertaa :)