Eli meillä sairastelu jatkuu edelleen. Ihan pari päivää sitten loppui Siirin kolmen viikon korvatippakuuri, jota ennen S söi kaksi 10 päivän antibioottikuuria. Noh, lauantaina ihmettelin kun Siiri nuolee yhtä tiettyä kohtaa kamalasti ja hot spothan sieltä (taas!) löytyi. :(
Samalla alueella kuin kaikki aikaisemmatkin hot spotit, eli hännän lähettyvillä. Ajelin karvat pieneltä alueelta ja puhdistin Betadinella ja antibioottisella rasvalla. Toivon mukaan menee tuolla ohi, muuten se tietää seuraavaa 10 päivän antibioottikuuria..

Tokoiltu ollaan taas säännöllisen epäsäännöllisesti. Liikkeestä maahanmeno on siinä vaiheessa, että pitäisi alkaa treenamaan ilman sitä pysähdystä. Seuraaminen on tiivistynyt nyt kun koiralla riittää intoa.
Istu-maahan-seiso vaihdot menee ihan mallikkaasti, nyt ollaan harjoiteltu jo vähän matkan kanssa. Kaukokäskythän tulee vasta avoimessa luokassa, mutta niitä on kiva treenata :-) Siirin vaihdot ovat nopeita ja varsinkin maahan-seiso jaksaa ihmetyttää kerta toisensa jälkeen kun se on niin nopea ja sujuva.
Nyt pitäisi saada intoa paikkamakuun treenaamiseen, mutta se tuntuu olevan itselle aika pakkopullaa. Se on sen taki myöskin hyvin epävarma, koska ollaan treenattu sitä liian vähän. Treenisuunnitelman mukaan helmikuun tavoite on paikkamakuussa 30s, metrimäärä taisi olla 5m. Aloitetaan nyt ihan "alusta" sen treenaaminen, jos vaikka saataisiin se varmaksi.
:)

Ollaan muuten Koirakotisivujen Tammikuun paras blogi äänestyksessä, joten kaikki rekisteröityneet, jos meidän blogi miellyttää niin käykää äänestämässä! :) suora linkki: Koirakotivujen Tammikuun paras blogi äänestys