Olimme 7.9 Kirkkonummella kultaistennoutajien pääerikoisnäyttelyssä. Lähdin tällä kertaa vain katselemaan ja Siiri sai jäädä kotiin. Tiina ja Jenni tuli hakemaan mut tästä meiltä ja sitten lähdimme ajelemaan Kirkkonummea kohti. Paikanpäällä näin ystäväni Hennin ja Seri kultsun. Henni olikin ikävästi satuttanut jalkansa, joten mä pääsin Serin kanssa kehään. Kävimme harjoittelemassa ulkona ja ensinhän siitä ei meinannut tulla mitään. Sain Serin juoksemaan nätisti, mutta seisottamisessa oli ongelmia ensiksi. Sain kuin sainkin Serin sitten seisomaan. Kun avoimen luokan urokset kutsuttiin kehään, oli jännitys aika kova. Ensimmäinen seisottaminen epäonnistuikin ja sain Serin näyttämään lyhytrunkoiselta. Yksittäisarvostelussa kuitenkin (ainakin Hennin sanojen ja kuvien perusteella) sain Serin seisomaan mallikkaasti ja juokseminenkin sujui hyvin. Tuloksena tälläkertaa EH kera mukavan arvostelun :)
Seurasin myös Tiinan koirien ja kasvattien kehiä. Luka (V. Nonstop) AVO ERI, Rosso (V. Ringleader) KÄY ERI ei sijoitusta, Bella (V. Oh So Special)  NUO EH, Stella (V. Made In Heaven) NUO ERI, ei sijoitusta kuitenkaan. Halla (V. New Dawn) AVO EH. Ja Siirin puolisisko Nuppu (Wiikar's Faith) JUN EH sekä Tiinan ja Riian yhteisomistuksessa oleva Leo (Alibren Shear Spirit) AVO ERI3.
Pääsin myös shoppailemaan, ja mukaan tarttuikin dami :) Mukava päivä kaikenkaikkiaan ja kiitokset Tiinalle kun tulit hakemaan mut tästä kyytiin :)