Meille kotiutui eilen pieni sakemanni poitsu. Virallisesti poika on Tornado Eagles Tabasco, kutsumanimeltään Eicca. :)

Haettiin pikkumies Porvoosta, hienosti meni automatka. Vähän poitsu itki alkumatkalla, mutta sitten tajusi, että ei ole mitään hätää. Sylissä E ei viihtynyt alkuunkaan, vaan halusi pois, eihän jätkät sylissä viihdy ;)
Käytiin Hyrylässä kaupassa ja jäin E'n kanssa autoon ja siellä se nukkui. Vähän tuli pienellä paha olo matkalla, mutta muuten oikein hyvin meni matka.

Kotiin päästyä oltiin ulkona jonkun aikaa kun kellään ei ollut avaimia.. Eicca tutki pihaa hetken ja vähän ajan päästä oli jo sen oloinen, kuin olisi aina asunut meillä. Kun vihdoin saatiin ulko-ovi auki olikin edessä kauan odotettu hetki.. Siiri näki Eican ensimmäistä kertaa ja aluksi ei edes tajunnut, että kuistilla on pieni pentupallero.
Siiri nuuski Eiccaa hetken ja oli vähän ihmeissään, ymmärrettävästi. Eicca taas oli kuin olisi nähnyt vanhan kaverin :)
Kaikesta tästä voi siis päätellä, että E on hyvin itsevarma pentu, jolla on muuten aika iso ego!  

Tänään nähtiin myös Siirin ja Eican ensimmäiset leikkihetket. Tottakai, tarkan valvovan silmän alla nämä leikit tapahtunut. Eicca tosin vaan innostuu, mitä enemmän Siiri alkaa riehumaan. Tänään jouduttiin koirat ihan eristämään aidalla toisistaan kun alkoi meno mennä liian rajuksi. Eicca kuitenkin ajattelee, että mitä enemmän Siiri innostuu, sitä paremmaksi meno muuttuu. Kuten sanoin, on pojalla vähän turhankin isot luulot itsestään. Joten meidän ihmisten täytyy olla vahtimassa näiden kahden sankarin leikkejä.

Kuvia tulee myöhemmin, kunhan saan kaikki kuvat purettua kamerasta koneelle :)