On pakko päästä hehkuttamaan vähän.. ;D
Kuten jokainen (ne vähäisetkin) blogia seuraavat ovat varmasti huomanneet, että meillä on jättöliikkeissä ongelmia, erityisesti maahanmenossa.. Päätin sitten todellakin palata taaksepäin, oikeastaan ihan alkuun. Yksinkertaistettuna siihen itse maahanmenoon. Tarkoitus oli aloittaa sisällä, jotta häiriötekijät olisivat minimissä. No, malttamaton kun olen ja halusin nopeasti saada tietää tuottaako tämä toivotun tuloksen, päätinkin ottaa heti ulkona. Ei se onneksi osoittautunut yhtään sen huonommaksi vaihtoehdoksi.
Eli itse asiaan, lähdettiin normaaliin tapaan lenkille, pellon kautta. Minulla oli naksutin mukana ja taskussa nameja. Aloitin ihan perusharjoituksilla, koira eteen, käsky maahan ja oikeasta suorituksesta naksaus ja palkka. Koira ylös, taas käsky maahan, naksaus ja palkka. Toistoja tuli ehkä sellaiset 10. Kuten todettu, olen malttamaton ihminen, joten minun oli otettava vielä yksi liikkeestä maahanmeno. Seuraaminen ei ollut näyttävää, mutta koira meni ENSIMMÄISESTÄ KÄSKYSTÄ MAAHAN!!!!!! (Käytin muuten tässäkin naksutinta) Näin sen itseasiassa sivusilmällä kun kävelin koirasta poispäin ja teki mieli juosta koiran luo ja kehua se pyörryksiin. Koiran luo palatessani tottakai mielettömät kehut ja superpalkkaus nameilla. Loppulenkki sujuikin suu korvissa kun olin niiin superiloinen.

Edelleenkin mysteeri on, miksi koira jää välillä/jäi seisomaan, vaikka käsky kävi maahan. Selvästi sen käskyn kuitenkin aina sanoin. Ehkä me treenattiin liikaa jättöliikkeitä (maahanmenoa ja seisomista) sekaisin ja koira ei tiennyt enää milloin piti tehdä mitäkin. Mutta kuten edellisessä kirjoituksessa sanoin, liikkeestä seisominen saa jäädä hetkeksi, koska maahanmeno pitää saada kuntoon. Tästä on hyvä jatkaa, samanlaisia maahanmeno toistoja vielä, niin eiköhän se siitä ;) Ja odotan muuten innolla ensi tiistaita kun päästään treenailemaan ohjatusti, ryhmässä, pitkästä aikaa!