Lämpömittari näyttää päivä päivältä kirpeämpiä pakkaslukemia ja tuntuu, että sitä myöden me kaivaudutaan aina vaan syvemmälle peittojen alle ja vaivutaan talvihorrokseen.
Tai no, mä kaivaudun, koira katsoo vieressä välillä sen näkösenä että miksi ei tapahdu mitään liikettä ulko-oven suuntaan - tai ylipäätään mihinkään.

No, kokonaan en voi vilttien väliin hautautua, koska täytyy hoitaa koulukin. Tällähetkellä olen työharjoittelussa tossa ihan lähellä, joten koirallakin on sentään _jotain_ toivoa päästä tekemään jotain kivaa, kun kerrankin koulumatkoihin ei mene se 1h/suunta.
Ainakin yhden kivan asian löydän talvestakin (synttäreiden lisäksi siis ;D), nimittäin lumi. Nyt sitä on jo ihan kivasti, mutta saisi kyllä tulla paaaljon lisää! Oikein odotan, että pääsen juoksuttamaan itseäni ja koiraa kunnon polveen asti ulottuvissa umpihangissa.. Hulluilla halvat huvit ja idiooteilla ilmaset, vai miten se nyt meni.. ;)

Siiri näki eilen Eicca-sakemannia ja ne pääsi remuamaan koirapuistoon. Tai no, kuuleman mukaan Siiri oli syönyt keppejä siellä ja vähät välittänyt Eicasta.. Sen kerran kun järjestetään toiselle leikkikaveri niin tämä tyytyy syömään keppejä.

Toko-puolella meillä on kyllä ihan totaalinen tauko. Se kosketusalustatreeni innostuskin valitettavasti kaatui heti alkumetreille, eikä ole enää saanut uutta tuulta alleen.
No, täytyy tunnustaa, kurkkasin vähän ensi vuoden tokokoe kalenteria ja olishan siellä yksi koe suht hyvään aikaan ja vieläpä ihan lähellä..