Elikkäs ensin pieni ilmoitusasia. Sivujemme kuvagalleria alkaa pikku hiljaa täyttyä uusista kuvista. Tai no, varsinaisesti kuvat ei tule suoraan sivuille, vaan sieltä löytyy linkki josta kuvia löytyy enemmän ja vähemmän :)

Olemme vihdoin palaamassa tokotauolta ja tänään otettiinkin, sateesta johtuen, sisällä pari perusasentoa, ihan vain muistin virkistämiseksi ja ne menivätkin ihan nappiin! Ehkä se tauko todella tekee hyvää aina välillä. Tein myös niin, että käännyin paikoillani ja aina sanoin käskyn 'sivu' ja Siiri tuli oikeaan paikkaan. Tai oikealta se minusta näyttää, kun ei päästä peilin eteen harjoittelemaan niin en tiedä miltä se todellisuudessa näyttää (enkä ehkä haluakkaan..)
Temppuja ollaan tehty myös, mutta ne Siiri tuntuu oppivan niin nopeasti, että pitäisi kohta alkaa taas kehittelemään jotain uutta ja haastavaa. Valojen sytyttämistä ja sammuttamista olen harkinnut seuraavaksi tempuksi, mutta saa nähdä tuleeko se onnistumaan. Myös 'kuole' olisi kiva opettaa ja meille siinä riittäisi ihan varmasti haastetta. Siirillä tuppaa tuo häntä aina heilumaan, puoliunessakin välillä..
Meidän olisi tarkoitus alkaa treenailemaan nyt käännöksiä seuraamisessa ja tiedän jo nyt, että tulen tekemään siinä virheitä, joten sen takia pitäisi ensin ohjaajan perehtyä kunnolla mitä aletaan harjoittelemaan ja opetella itse kävelemään oikein ja ottaa vasta sitten koira mukaan. Nyt on vaan ollut niin sateisia päiviä, että treenaaminen ulkona on miltei mahdotonta. Siiri ottaisi häiriötä varmaan sateestakin, joten ei ehkä ole parasta aloittaa uuden asian treenaamista ulkona sateessa..

Toivotaan, että tulevat päivät olisivat vähän poutaisempia.. :)