Tänään satoi lunta aika paljon, ja päätin lähteä kuvaamaan ulos koiria. Kuvatessani huomasin, että Siiri on loistavassa vireessä, hyvin innokas. Joten hetken päästä kävin hakemassa nameja sisältä ja treenailimmekin aika paljon.
Perusasennot menee aivan mielettömän upeasti, ja tänään niiden tekemisessä oli mukana noutajamaista säheltämistä ja innostusta. Ne olisi pitänyt saada videoitua.. Pääasia kuitenkin, että Siiri on vihdoin ymmärtänyt perusasennon idean, paljon sen kanssa tehtiinkin töitä, nyt ohjaaja on kyllä hyvin ylpeä! Välillä (mutta harvoin) Siiri "unohtaa" mikä se perusasento nyt oli, ja tekee ihmeellisiä istumisia väärälle puolelle tms. käsittämätöntä.
Otimme tänään seuraamista hihnassa, ja sekin meni loistavasti! Otin namipalkkauksen sijaan palkkaamisen lelulla, ja se toimi hyvin :)
Paikallaolo ja luoksetulo meni hienosti myös. Kokeilin myös noutajan noutamistaitoja, ensin Siiri perusasentoon, sitten paikka-käsky ja vein hanskani vähän matkan päähän. Palasin Siirin viereen, sanoin hae, ja Siiri lähti hakemaan hanskaa..
Ohjaaja kerkesi jo innostumaan, että sehän osaa noutaa, ei kannattaisi nuolla ennen kuin tipahtaa..
Siiri haisteli hanskan perinpohjin, käänteli sitä. Otti suuhunsa, mutta tiputti, ja yritin namilla houkutella sitä tuomaan, mutta ei, neiti päättää ottaa hanskan ja juosta karkuun.
Uusi yritys, tulos sama. No, ainakin huomasin, että Siirin kanssa täytyy harjoitella palautuksia paljon vielä :'D