Voisin pitkästä aikaa taas kirjoitella kuulumisiamme. Pahoittelen, että blogimme ja sivut ovat jääneet päivittämättä, mutta ensinnäkin mulla on ollut hyvin kiireistä koulussa, on ollut paljon kokeita ja kirjailijatutkielmaa on pitänyt tehdä. Koulu on vienyt paljon aikaani ja kun peruskouluni päättyy (toivottavasti) tänä keväänä, niin se vielä lisää kiirettä ja paineita.

Ja viime perjantain tapahtumat ovat myös vielä mielessä, rakas Saku koiramme jouduttiin päästämään täältä pois. Ikävä on valtava, niin meillä ihmisillä kuin Siirilläkin. Tai no ainakin Siiri on ollut hyvin allapäin viime aikoina.

Edellä mainituista syistä johtuu myös meidän epävirallinen tokoilu tauko, ei ole kerinnyt, eikä jaksanut. Mahdollisimman pian yritämme palata elämässä normaaliin rytmiin.

Mutta nyt nautimme lämpimistä kevätpäivistä, kun se kevät tänne Suomeen saapui, ja toivotamme myös kaikille ketkä blogiamme lukevat, niin oikein hyvää kevättä!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

P.S. Sivumme ovat nyt päivitystauolla, katsotaan koska ne taas palailevat. Uutta ulkoasua ei ole tiedossa, joten eiköhän sivut aika pian palaile. J