Taas on meidän laumanjäsenet aiheuttaneet huolta ja murhetta. Ensin meidän kohta 9vee leskirouvakani Nöpö säikäytti mut oikein huolella ja varmaan sydänparkani jätti silkasta pelästyksestä taas pari lyöntiä välistä. Nöpön häkistä alkoi kuulua outoa kahinaa (heinistä) ja kun menin katsomaan, makasi mummokani siellä kyljellään. Jos mun sydän jätti lyönnit väliin, niin Nöpön sydän hakkasi senkin edestä. Menin itse ihan paniikkiin ja olin jo aivan varma, että siihen menee kanirouva.. Silittelin pikkuista hetken ja sitten se nousikin ja meni mökkiinsä. Siellä se hetken tärisi ja rauhoitteli itseään. Itkin koko illan ja yön ja tuijotin häkkiin. Nöpö makasi aina vaan samassa kohtaa ja aina uusi paniikki valtasi mut, olin ihan varma, että vanhus ei seuraavaa aamua enää näe.. Mutta niin vaan sitkeä sissi porskuttaa, ei ehkä enää ihan niin pirteänä, mutta uusia kohtauksia ei ole tullut. Ruokahalu ei ole entisellään, omaa ruokaa ei syö enää juuri ollenkaan, mutta kuiva leipä on herkkua ja se menee. Olemme sanoneet Nöpölle, että ota nyt 9v täyteen, mutta realiteetit on muistettava ja 3kk tuntuu nyt todella pitkältä ajalta Nöpölle, valitettavasti :(

No sitten Siirin vuoro. Oltiin viikonloppuna poikaystäväni luona, jossa Siiri sai olla vapaana ja riekkua muiden koirien kanssa. Maanantaina kävin sen kanssa normaalisti lenkillä ja loppuvaiheessa se alkoi kävelemään tosi oudosti ja laiskasti. Ajattelin sen olevan vaan taas mielenosoitusta.
Seuraavana aamuna äiti teki saman huomion, aamulenkilläkin Siiri oli ollut todella vaisu. Varattiin sitten tiistaina eläinläkäriaika ja saatiinkin se tälle päivälle, eli keskiviikoksi. Mulla oli jo ties mitkä kuvitelmat ja paniikki siitä mikä Siiriä vaivaa..
Tänään sitten neljältä mentiin eläinlääkärille, joka tutki Siirin selän, selkärankaa tutkiessa Siiri ei aristellut, mutta lannerangan kohdalla lihaksia painellessa tuli selvä kipureaktio. Eli mitään sen vakavampaa ei onneksi löytynyt ja nyt toivotaan, että tuo ei ole minkään vakavamman selkävian alkuoireilua. Hoidoksi lepoa, koirahierojalla käyntiä ja tarvittaessa kipulääkkeitä. Nyt toivotaan parasta, että menee näillä ohi :)