Eli tänään käytiin Tampereella näyttelyssä tasan puolen vuoden näyttelytauon jälkeen ja täytyy kyllä olla tyytyväinen päivään ja tuohon koiraan. :)

Aamulla herätys oli kello 5 (koiraihmisetkö muka hulluja?!) ja jo kuudelta oltiin äidin kanssa matkalla Riihimäelle Jennan ja Hillan luokse. Heidän ja Jennan äidin kanssa matkattiin sitten Tampereelle.
Heti näyttelypaikalle saavuttua huomasi, että näyttelypaikalla on oikeasti todella kylmä..
Näyttelypaikka oli siis ratsastusmaneesi, jossa oli sama lämpötila kuin ulkona.. Voin sanoa, että olin aikast jäässä kun vihdoin meidän kehävuoro tuli..

Siirin luokassa oli paljon koiria, 19 yhteensä, pari taisi olla poissa. Siiri selvästi tykkäsi viileähköstä lämpötilasta, kun koira oli niiin energinen, mutta kuitenkin kohtuuden rajoissa, ei mennyt missään vaiheessa "yli". Siiri oli myös ihanan valpas.
Siinä vaiheessa kun kaikki avoimen luokan nartut juoksivat kehässä, jouduin vähän kyllä hillitsemään Siiriä, mutta S juoksi kuitenkin hienosti. Sen jälkeen Siiri saikin mennä häkkiin odottamaan vuoroaan, sillä oltiin tietysti joukon viimeisiä..

Kun päästiin kehään, oli allekirjoittanut jo ihan jäässä. Ihan jääpuikkona ei kuitenkaan oltu ja koira oli hyvässä vireessä kerrankin. Ensin tuomari juoksutti edestakaisin ja annoin Siirin mennä pitkällä hihnalla ja kyllä se liikkuikin upeasti! Ympyrää juoksiessa annoin Siirin juosta vielä vapaammin ja koirasta näkyi, että jee tää on kivaa!
Tällä kertaa en esittänytkään Siiriä vapaasti ja yllättävän hienosti se jaksoi seistä. Kehätoimitsija ojensi meille punaisen nauhan ja arvostelukin saatiin samantien. Arvostelu oli ihan kiva ja tuomari jakoi aika paljon H'ta, joten olemme kyllä hyvin tyytyväisiä tuohon tulokseen :) Ja vielä kun koira esiintyi upeimmin ikinä, niin ei valittamista todellakaan!

Päästiin sitten heti lähtemään näyttelypaikalta ja autossa väsymys iski niin koiriin kuin itseenikin. ISOT kiitokset vielä Jennalle, Hillalle ja Jennan äidille kyydeistä ja hyvästä näyttelyseurasta!

Lopuksi vielä Siirin arvostelu:
"Erittäin kookas narttu, joka on vielä vähän ilmava. Oikea pään malli, mutta ilme saisi olla pehmeämpi ja narttumaisempi. Hyvä kaula. Hyvin(?) kulmautuneet raajat. Vahva luusto. Hieman matala rintakehä. Oikea karvanlaatu, mutta ei parhaassa turkissa tänään. Liikkuu hyvin."