Innostuimme Siirin kanssa vielä tokoilemaan tänään iltasella pihallamme. Käytin treeneissä taas naksutinta. Aloitimme luoksetulolla, laitoin Siirin maahan ja sanoin paikka. Kävelin ehkä 7 askeleen päähän (koska piha loppui kesken) ja odotin hetken, kutsuin, ja Siiri tuli iloisesti luokseni, ja palkkaus. Sitten otimme lyhyen vapaana seuraamisen, ja tässä neiti yllätti minut totaalisesti, juuri tänään olin puhunut, että kun Siiri ei seuraa kunnon kontaktissa, no nytpä Siiri seurasi täysin oikeassa paikassa ja loistavassa kontaktissa! Kunnon palkkaus, ja tyytyväisyyteni näytin kyllä Siirille. Onnistuneen seuraamisen jälkeen otimme paikallaolon makuulta. Kaikki meni taas hyvin siihen asti kun lähdin neitiä palkkaamaan, S nousi ylös, jonka jälkeen meni maahan, palkkasin. Tuo nouseminen liian aikaisin yritetään tottakai saada pois kitkettyä. Sitten muutama perusasento, joissa Siiri tarvitsi taas namiohjausta, ja mietinkin, josko tytölle opettaisi ihan uuden käskyn tähän, sillä näyttää olevan vähän hukassa nykyisen käskyn kanssa.
Sitten vielä pari kontaktiharjoitusta, ja tyttöhän tapitti niin upeesti silmiini vaikka kuinka kauan, tein tässä niin, että pistin namikäteni selkäni taakse, mutta kyllä se neiti silmiin vaan katsoi. Naksauksen jälkeen tosin siirtyi katsomaan namikättä ilmeellä, "No, anna jo se nami" joten en antanut heti namia, ja S siirtyikin taas tapittamaan silmiin namin toivossa. :')
Kyllä oli taas ilo huomata, että kaikesta tekemästään työstä on sittenkin ollut jotain hyötyä, vaikka aina ei ole siltä tuntunut. Nyt vähän aika sitten hukuksissa ollut treeni-intoni kasvoi, ja innolla odotan huomista päivää, kun päästään yhdessä tokoilemaan :D