Yhteenveto Siirin kanssa harjoitelluista toko-liikkeistä:

Luoksepäästävyys:
Siiri ei peräänny, jos joku tulee sitä kohti, vaan saattaa lähteä vastaan. Mutta meille on sanottu, että alokasluokassa siitä ei pitäisi tulla pistemenetyksiä, ellei koira hypi vasten. Ja parempi sekin, että lähtee vastaan kun että perääntyy.

Perusasento:
Siiri osaa tulla yleensä oikeaan paikkaan vierelleni, mutta saattaa joskus jäädä ihan väärälle paikalle, tai ei tule ollenkaan. Tarvii välillä namilla ohjausta, eli tähän tarvitaan harjoitusta paljon.

Seisominen:
Ollaan otettu vielä vain pelkkää seisomista, eli ei mitään liikkeestä seisomista. Seisominen menee hienosti, ja sen Siiri hallitsee hyvin.

Seuraaminen:
Olemme harjoitelleet vain alle 10 askeleen seuraamista, välillä seuraa täydellisesti kontaktin kanssa, välillä ei menekkään niin hyvin. Käskysanaa Siiri vielä tuskin ymmärtää, mutta tässä ollaan muutenkin niin alkutekijöissä että kyllä Siiri vielä oppii yhdistämään käskysanan itse liikkeeseen :)

Paikallaolo:
Olemme harjoitelleet tätä, niin että Siiri istuu ja myös että Siiri on maassa. Siiri pysyy hienosti paikallaan niin kauan kuin menen neitiä palkkaamaan, silloin Siiri yleensä nousee, eli tarvitsemme tähän varmuutta!

Luoksetulo:
Samoin kuin paikallaoloa, olemme ottaneet istumasta ja maasta. Tämä on varmin liikkeemme, ja voisin jopa sanoa, että Siiri tulee 100%:sesti luokse kun kutsun, tosin ilman suuria häiriöitä.

Kaikki edellämainitut liikkeet on yleensä otettu ilman suurimpia häiriöitä. Joskus pienenä häiriönä on Saku koiramme, josta Siiri ei ainakaan tähän mennessä ole ottanut minkäänlaista häiriötä.