Vuosi 2007 on ollut ikimuistoinen vuosi, johon on mahtunut paljon niin iloa kuin suruakin. Heti vuoden alussa lähti laumastamme yksi jäsen, kultainennoutaja Lumikki, sateenkaarisillalle ja kesällä Lumikin jalanjälkiä lähti seuraamaan kultsupentu Siiri. Siirin kanssa ollaan tehty töitä perustottelevaisuuden kanssa, ja meidän edistymisestä olette saaneet lukea täältä blogistamme. Tänä vuonna käväisimme myös ensimmäisissä näyttelyissä, lokakuussa isossa noutajien pääerikoisnäyttelyssä, jossa tulosta ei syntynyt, sitten Lahden pentunäyttelyssä, josta kotiinviemisiksi saimme kunniapalkinnon ja luokkavoiton, ja sitten Helsingin pentunäyttelyssä, josta sieltäkään ei tulosta tullut. Nuo jäänee myös Siirin ainoiksi pentuluokan esiintymisiksi, joten seuraavissa näyttelyissä lähdemme jahtaamaan ERIä. :)
Ensi vuodelle tavoitteina olisi tietenkin käydä monissa näyttelyissä, mutta myös aloittaa taippari-harjoitukset, että joskus päästäisiin taippareihin hakemaan sitä NOU1-tulosta (eli hyväksyttyä) ja opettaa Siirille tokon alokasluokan liikkeet, jotta pääsisimme joskus ihan tokokisoissa starttaamaan kenties. ;)
Tarkoitus olisi myös siellä mejä-puolella aloittaa, eli vetää Siirille ensimmäiset verijäljet, jos vaikka niissäkin kisoissa joskus starttaisiin. Tavoitteita on paljon, osa toteutunee, osa ehkä ei. Ensi vuosi näyttää miten käy, ja tänne kirjoittelen edelleen aina kun jotain kirjoitettavaa on. Nyt toivottelen menestystä ensi vuodelle ja tietenkin Hyvää ja rauhallista joulua kaikille! :)


Kuva003joulu.png