Ollaan nyt oltu vähän aikaa toko-tauolla, tarkoituksena kerätä vähän intoa treenaamiseen. Vaikka toko on hetkeksi jäänytkin, ollaan sitäkin ahkerammin harjoiteltu erilaisia temppuja. Vanhat tutut kukkuu; S tulee jalkojeni väliin ja sitten tassu-toinen-molemmat. Opetin Siirille myös "vahingossa" pois-käskyn. Eli kun Siiri kukkuu-käskystä tulee jalkojeni väliin niin pois käskyllä se poistuu sieltä. Uutena opetin Siirille pyörähdyksen. Aloitettiin siitä, että ensin Siiri seisoo, jonka jälkeen vedin namia ihan Siirin kuonon edessä, niin että Siiri pyörähti kerran ympäri. Vähän aikaa toistettiin tätä, jonka jälkeen S tajusi idean ja nyt riittääkin, että teen kädellä ilmaan ympyrän, ja Siiri pyörähtää. Tarkoitus on vielä liittää käskysana.
Ollaan myös opeteltu nouse-käskyä. Eli Siiri nousee etutassuilla esim. kiven päälle.
Seuraavaksi olisi tarkoitus alkaa treenaamaan jotain vähän vaikeampaa temppua, koska Siiri tajusikin nopeammmin tuon pyörähdys tempun idean, mitä ensin ajattelin. Eipä kannata aliarvioida koiraa ;)

Siirillä alkoi tänään toiset, jo odotetutkin juoksut. Odotetut siksi, että on hyvä, että ne tuli ennen joulukuisia lonkka-kuvauksia, koska kuulemma on parempi kuvauttaa toisten juoksujen jälkeen. Eli sopivaan aikaan meillä siis juostaan taas. Se tietää sitä, että viikon päivät Siiri saa vielä juosta lenkeillä vapaana, jonka jälkeen alkaakin tiukempi aika kun pitää hihnassa tallustella. No, täytyy keksiä muuta aktiviteettia.
Voi myös olla, että meidän tokotaukoon tulee nyt automaattisesti 2-3viikon lisä, koska ainakin ensimmäisten juoksujen aikaan Siirin käytös muuttui sen verran paljon, että viimeisimpänä sitä tokoilu kiinnosti. Mutta saa nähdä :)