Tänään ilma oli mitä parhain, -8 pakkasta, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lunta on vähän maassa. Eli päätin hemmotella Siiriä oikein pitkällä lenkillä!
Ensin kävin pellolla juoksuttamassa Siiriä ja tarkoituksena OLI ottaa kuvia.. Noh, Siiri selvästi aisti kameran piinaavan läsnäolon, joten häipyi takavasemmalle.. Sain mä ehkä yhden onnistuneen juoksukuvan, siinä kaikki..
No, käännyttiin sitten takasin, kamera kotiin ja lähdettiin kävelemään tietä pitkin. Mentiin hiekkakuopalle, jossa tarkoitus oli päästää Siiri vapaaksi. No sekin suunnitelma meni mönkään, kun näimme hevosen. Siiri meni sitten hihnanpäässä.
Löysin hyvän treenipaikan vähän matkan päästä, jossa jo uskalsin laskea Siirin vapaaksi. Otin ensin luoksetulon. Koira maahan ja kävelin vähän matkan päähän. Odotin ja kutsuin, S tulikin hienosti, eli kunnon palkkaus. Sitten ajattelin, että annan Siirin olla hetken vapaana ja se lähtikin haistelemaan. Kun S katsoi minuun päin, kutsuin sen luokseni ja se tulikin vauhdilla! Pari samanlaista toistoa ja aina S tuli luokseni kiltisti. Päästin sen taas haistelemaan ja kutsuinkin niin, että ensin pillillä luoksetulo ja sitten vielä käskysana perään. Tällä kertaa Siiri tuli tuplasti nopeampaa ja kehuinkin oikein kunnolla. Samanlaisia toistoja, kunnes sitten jäin rapsuttelemaan ja innostamaan Siiriä ja kehuin, kuinka hieno tyttö se on. Sen jälkeen otin sen kiinni ja jatkettiin lenkkiä.

Illemmalla sitten iski taas into treenata. Otin jääkaapista nakin ja pilkoin sen pieniksi. Yleensähän me treenataan Froliceilla, mutta huomisia luoksetuloharjoituksia varten ostin kaupasta nakkeja. Huomasin, että Siiri tekee nakinpalasta mitä tahansa!
Otettiin istu-maahan-seiso vaihtoja, jotka meni jo rutiinilla läpi. Sitten vähän temppuilua ja perusasennon hiomista. Meni yllättävänkin hyvin.