Vähään aikaan en olekkaan meidän toko treenauksista kirjoittanutkaan, mutta eipä niissä ole paljon kerrottavaakaan. Mutta vähän kuitenkin..
Olemme Siirin kanssa treenaillut paljon perusasentoa, ja tyttö on vielä vähän pihalla sen kanssa, vaikka idea tuntuu tytöllä olevan jo hallussa. S tekee nimittäin sitä, että kun annan käskyn sivu, niin saattaa tulla viereeni, istua, mutta tulee vinoon tai jättää väliin raon. Tai sitten jopa välillä sitä, että kun annan käskyn, niin istuu taakseni tai jopa siihen paikkaan, missä on sillä hetkellä kun käskyn annan. Joten olen miettinyt käskysanan vaihtamista, näin pääsisin opettamaan liikkeen Siirille ihan alusta ja oikein.
Paikallaoloa ollaan myös otettu, mutta siinäkin on omat ongelmansa, mm. se, että Siiri pysyy paikalla hyvin niin kauan, kun olen naama Siiriin päin, heti kun käännän selän koiraa kohti, niin S lähtee minua kohti. Maahanmenoa S ei osaa nykyisin enää melkein ollenkaan pelkällä käskyllä. Jotenkin jo tässä vaiheessa tuntuu, että me ei tulla tokokokeisiin osallistumaan, koska S tuskin tekee mitään ilman namipalkkaa,  mutta tietysti tyttö on vasta pentu ja kaikki voi muuttua ja tietysti toivon, että liikkeet saisi hiottua siihen kuntoon, että kokeisiin voitaisiin osallistua joskus.
:)