Siiri näytti tylsistyneeltä, joten hain Froliceja ja vähän treenailtiin sisällä. Ensin istu-maahan-seiso vaihtoja. Istu-maahan meni muuten hyvin, mutta Siiri tarvitsi kaksi käskyä maahanmenossa. Maahan-seiso meni loistavasti. Siiri on viimein tajunnut seiso käskyn ja S tulee maasta hienosti, koska yleensä vain yksi etutassu liikkuu, takatassut pysyvät paikoillaan, jes! Seiso-maahan meni kerrankin oikein, eli S meni suoraan maahan, yleensä tahtoo mennä ensin istumaan, josta sitten maahan.
Liikkeestä maahan on hiukan vaikea toteuttaa sisällä, mutta perusajatus saatiin toteutettua. Eli ensin ihan pieni seuraaminen, josta maahan. Taas S tarvitsi KAKSI käskyä maahanmenoon. Oli kyllä jo menossa hyvää vauhtia maahan, mutta ei sitten mennyt loppuun asti. Maahanmenoon tarvittaisiin nyt varmuutta, S on ihan pihalla, että mistä käskystä pitää oikeastaan mennä maahan. Olen itse liian hätäinen, eli annan toisen käskyn ennen kuin kerkeän edes miettimään mitään.
Perusasennossa on nyt sitten se ongelma, että olen viimeaikoina ohjannut Siiriä liikaa sivulle, joten nyt se sitten odottaa sitä ohjausta käskyn jälkeen. Tänään perusasennot olivat kyllä upeita, oikeassa kohdassa ja suoria. Käsiohjaus pitäisi saada pois.
Koira toimii tällä hetkellä kun unelma, ohjaaja ei niinkään ;)