Vajaan neljän tunnin yöunet, herätys kukonlaulun aikaan ja lähtö kello 6. Taas tuli mietittyä, että koiraihmisten täytyy olla hulluja. No, jokatapauksessa lähdimme tänään äidin kanssa ajamaan kohti Sälinkäätä n. klo 6.15. Tälläkertaa lähdin vielä ilman koiraa, joten tämä kaikki tuntui entistä hullummalta. Sälinkäältä lähdimme n.kello 7, Siirin kasvattajan, Tiinan, kanssa ajamaan Porvooseen. Matkassa mukana oli ihastuttava Alli-neito. Perillä Porvoossa olimme ehkä joskus 8 maissa. Kävimme katsastamassa näyttelypaikan, jonka jälkeen haimme Allin+tavarat autosta ja etsimme meille sopivan paikan, niin että oli helppo seurata sekä urosten ja narttujen arvosteluja.
Myöhemmin paikalle tuli tuttuja, mm. Leena&Monica, mukanaan koirat Milka&Silva, Satu&Luka, Pia&Nuppu.. Myös Tiinan kasvatinomistajia koirineen.
Kehät alkoivat joskus 9 maissa ja Alli pääsikin heti kehään. Alli menestyikin hienosti ollen pikkupentujen toinen! Monican Milka-pentu sijoittui hienosti vanhempien pentujen neljännksi! Urosten junioriluokassa kilpaili Luca, joka oli hienosti ERI2! Narttujen nuortenluokassa oli Bogi, joka sai ERIn ja Nuppu, joka sai EH'n. Vielä urosten avoimessa kilpaili Luka, joka sai ERIn ja narttujen avoimessa Silva, joka myöskin sai ERIn.

Alunperin meidän ei Tiinan kanssa pitänyt olla koko päivää, mutta Lucan luokkasijoitus muuttikin tämän suunnitelman, sillä Luca tulisi kilpailemaan vielä paras uros kehässä. Kaikkien sekoilujen ja sähläysten jälkeen paras uros kehä alkoi vasta narttujen arvostelun päätyttyä. Narttujen arvostelu oli menossa avoimessa luokassa kun PU-kehän oli tarkoitus alkaa, eli saatiin odotella suht kauan. Kun nartut saatiin arvosteltua, ilmoitettiinkin, että paras narttu kehä on ensin. Lisää odottelua. Kun vihdoin paras uros kehä saatiin käyntiin, teki tuomari nopeat ratkaisut ja Tiina tuli Lucan kanssa ulos kehästä, ei sijoitusta tällä kertaa.
Sitten alkoi tavaroiden pakkaaminen ja sitämyötä kotiin lähteminen. Autossa oli väsynyt tunnelma, kun päivästä tuli odotettua pidempi, onneksi Alli osasi ottaa näyttelypaikallakin rennosti ja näin jaksoi hienosti koko pitkän päivän. Tiina vei vielä mut kotiin ja Siiri meinasi seota kun näki Tiinan. :D

Kiitos vielä kivasta päivästä :)