Eli kun tämä kerran on muutakin kuin treeni blogimme, niin voisin kertoa vähän yleisiäkin kuulumisia, kun on tosta tokoilusta tullut aika paljon viime päivinä kirjoiteltua.
Meidän elämä on siis paljon muutakin kuin pelkkää tokoilua, kuten arvata saattaa. Tänäänkin olimme ulkona lumitöissä, ja Siiri oli aktiivisesti mukana, haukkui lumikolalle ja söi lunta kolasta aina kun sitä siihen lastasin. Siiri olisi tahtonut vähän leikkiä sakemannimme Sakun kanssa, mutta leikkiin kutsuminen loppui lyhyeen, kun Saku vähän komensi pentua, ja neiti meni ihan matalaksi. Kun ei kerta Saku suostunut leikkiin, niin sitten oli pakko hepuloida pihalla ja juosta lumikasasta toiseen, ja aina välillä käydä komentamassa lumikolaa (on se kummallinen vekotin..). Itsekkin sai nauraa kun katsoi Siirin menoa, kun kaikki ilo pääsi irti ja koira oikeasti nautti elämästään, ja siitä että, vihdoin on tullut lunta! :)
Toivottavasti tämä lumi myös pysyisi maassa, sillä koirat ovat huomattavasti puhtaampia tullessaan sisälle, kuin silloin kun lunta vielä maahan odoteltiin.
Yritimme tänään myös hieman kuvata koiria, mutta ehti tulla sen verta hämärää, että kuvista ei oikein tullut mitään.
Viikonlopun, tai lähinnä sunnuntain, suunnitelmatkin varmistuivat, kun saamme kyydin Mäntsälässä pidettävään match showhun, johon luultavasti on tulossa ainakin Siirin veli Jasu ja puolisisko Nuppu. Siellä siis toivottavasti nähdään. Onneksi pääsemme autokyydillä, jotta voin ottaa Siirille kevythäkin mukaan, neiti ei nimittäin osaa yleensä tuollaisissa paikoissa rauhoittua, ja stressaa jonkin verran. Sen huomaa siitä, että ei suostu syömään mitään herkkupaloja. Ja on muutenkin hyvä harjoitella taas sitä häkissä oloa, koska viimeksi pentunäyttelyssä sinne ei meinattu millään mennä.
Ensimmäinen junioriluokan esiintyminen näyttelyssä tulee luultavasti olemaan 1.3 pidettävässä ryhmänäyttelyssä, mutta ei se ihan varmaa vielä ole, mutta toivotaan, että sinne päästäisiin.
Kirjoittelen taas lisää kuulumisiamme kun kerkeän (ja muistan..) :)