Voisin vihdoin ja viimein kirjoittaa vähän kuulumisiamme.

11.5 Oltiin SPKL:n erikoisnäyttelyssä Helsingissä, ja tulos oli EH3. Eli loistavasti meni! Tuntuu, että kun Siiri on kaksi kertaa saanut hyvän niin osaa arvostaa nyt tota EH'ta enemmän :)
Siirin paras painikaveri, Tira berni sai jälleen ERIn ja voitti vielä oman luokkansa, vautsi ja onnea vielä kerran Tuuli&Tira! Siirin sisko sai myös EH'n ja voitti luokkansa, onnea Jenna ja Bella!

Siirin päivän kruunasi se, kun sai hetken painia Tiran kanssa ja mun päivästä mahtavan teki toki myös Siirin tulos, mutta myös se, että näin Hennin ja Tuulin siellä, kiitos mukavasta päivästä :)

12.5 Eläinlääkärissä
Siiri on jostain saanut hot spot ihottuman ja tämän vuoksi kävimme eläinlääkärillä. Siiri sai 10 päivän antibiootti kuurin, joten huominen Espoon näyttely jää meiltä väliin.

Meillä on ollut pienoinen tauko tokoilussa, taas kerran, kun tuntuu, että koulu vie nyt kaiken aikani. Viimeiset kokeet olivat ja menivät joten nyt taas on aikaa treenailla Siirin kanssa.
Viime treenit menivät kyllä ihan penkin alle. Tuntuu, että Siiri on unohtanut puolet oppimistaan asioista. Kontakti puuttuu, keskittyminen on jossain muualla kuin siinä missä pitäisi. Eli luultavasti otetaan nyt naksutin esiin ja aloitetaan kontaktiharjoituksilla.

Siiri on myös alkanut taas hyppimään mua vasten kun ollaan pihalla. Se jos joku on yliraivostuttavaa kun se ei siinä vaiheessa usko enää mitään mitä sille sanon.
Tuntuu taas muutenkin siltä kun kaikki se työ, mitä ollaan tehty on valunut hukkaan. Katsotaan nyt mitä saadaan aikaan kun aloitetaan tehotreenaus.

Toivottavasti seuraava kirjoitus olisi vähän iloisempi näiden toko juttujen suhteen. :)