Olimme sopineet parin Tiinan kasvatinomistajan (Jennin ja Riitan) ja Riitan ystävän Heinin kanssa, että he tulevat meille ja harjoitellaan vähän taipparijuttuja. Jennillä oli mukanaan 4 varista, joten Siiri pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan riistaan. Aluksi otimme Siirin kanssa harjoituksia damilla johon oli päälle teipattu siipi. Siiri innostuikin kantamaan ja hakemaan damia hienosti :) Sitten S pääsi vähän tutustumaan varikseen ja teimme erilaisia harjoituksia variksella. Siiri ei vielä uskaltanut sitä kantaa, mutta oli hyvin innoissaan ja kiinnostunut linnusta. Hienoahienoa :)
Sitten otimmekin muilla koirilla, eli Hallalla, Rossolla ja flattityttö Saralla hakuruutua. Oli mielenkiintoista seurata miten koirat toimi ja hienostihan sieltä metsästä kaikki vaakut löytyivät. Siiri tottui myös starttipistooliin kun pari kertaa sillä ammuttiin. Siiri ihan vähän vain hätkähti, mutta ei ollenkaan pelännyt tai pelästynyt.
Lopuksi koirat saivat uida meidän lammessa ja Siirikin uskaltautui muiden mukana ihan uimaan asti. Koirat saivat vielä riehua, jonka jälkeen lopeteltiin ja sovittiin, että otetaan syksymmällä uudestaan. Saimme Riitalta pari fasaanin(?)siipeä, eli harjoittelemme nyt niiden kanssa aluksi. Oli tosi mukavaa ja kun lähemmäs 3 tuntia oltiin putkeen pihalla niin oli sekä koira että omistaja hyvin väsyneitä :)