Hui, viime kirjoituksesta onkin kulunut yli kuukausi! :O Koulu tuntuu vievän suurimman osan arkipäivien ajasta, että ei kerkeä mitään muuta tekemään. Koulun jälkeen saa yleensä aika nopsaan lähteä koiran kanssa, että olisi edes jotain toivoa päästä lenkkeilemään valosalla. Alkaa valoisa aika vaan olla niin lyhyt, että ei millään toteudu tuo.. Huomennakin on koulupäivä 8.30-15.45, eli olen hyvällä tuurilla puoli 5 kotona, jolloin on jo ihan pilkkopimeää. Täällä maalla ei edes hyvillä lenkkipoluilla ole yhtä ainutta katulamppua..
No onneksi joululomaan ei ole enää niin kovin pitkä aika. :)

Edelleenkään ei olla mitään sen suurempia touhuiltu. Yhtenä päivänä tuli vähän tokoiltua ja lieneekö syy extraherkku nameissa vai missä, mutta koira tuntui toimivan yllättävän hyvin.
Otettiin vähän käännösharjoituksia. Ne meni ihan okei. Sitten innostuin ottamaan seuraamista eri nopeuksilla. Juoksuosuuksissa S pysyi tosi upeesti hyvällä paikalla ja siihen lisäyksenä mieletön kontakti! :) Hitaissa osuuksissakin Siiri pysyi kivasti mukana, mitä nyt välillä istui sivulle :)

Eican kanssa ollaan nyt treenattu vaan perus istumista ja maahanmenoa. Istuminen menee jo hienosti käskyn kanssa, maahanmenoon tarvitaan käsiohjausta.
Tassun antamistakin ollaan harjoiteltu ja siitä hyvästä sain pari kivaa naarmua käteen.. :D