Eli meijän tämän vuoden näyttelyt on käyty, seuraavaksi Siirin voi kehässä nähdä ensi vuoden puolella. Siiri saa kasvaa ja kehittyä rauhassa, koska on kuitenkin suht hitaasti kehittyvää tyyppiä. Eli siis mitään suurta menestystä ei tänä vuonna koettu. Siirihän esiintyi ensimmäisen kerran junioriluokassa Sysmässä 12.4, jossa tuomaroi Saija Juutilainen ja tuntematon harjoitusarvostelija, tuloksena siis H. Eli "hienosti" alkoi meidän näyttelyurakkamme. Ei kuitenkaan lannistuttu vaan entistä odottavimmin mielin lähdettiin Lahteen 26.4, tuomarina Borge Espeland, Norjasta ja hän oli sitä mieltä, että kotiin kasvamaan, saatiin nauhavärisuoraamme toinen sininen, eli toinen H. Seuraavaan näyttelyyn en asettanut oikeastaan mitään tavoitteita, eli 11.5, Siirin 1-vuotis syntymäpäivänä, kävimme Helsingissä Palveluskoira erkkarissa kehässä, tuomari Leila Kärkäs antoi meille EH'n ja sijoitti luokassa kolmanneksi. Eli yli odotusten meni sinänsä :) Sitten muutaman kuukauden näyttelytauko, ja 3.8 Vantaalle Virolaisen Filip Johnossin arvosteltavaksi, tuloksena EH. Mikkeliin lähdin odottavin mielin 23.8, tuomari Riitta-Liisa Lehtonen tykkäsi kovasti Siiristä, mutta laihuuden takia tulos jälleen EH. Porvooseen heti seuraavana viikonloppuna ja odotukset pikkuhiljaa alkoivat olla jo siinä ERIssä, mutta tuomari Ingrid Hein, Viro, oli eri mieltä ja antoi meille punaisen nauhan, neljännen EH'n.
Eli jos summataan nämä 8 junioriluokan näyttelyä yhteen, niin tulokset eivät päätä huimaa, mutta eipä se mua hirveästi haittaakaan. Näyttelyt ovat mukava harrastus, jota en ota liian vakavasti. Nämä kahdeksan näyttelyä jäivät myös Siirin ainoiksi junioriluokan näyttelyiksi, ensi vuonna siirrymme siis nuorten luokkaan.

Olen saanut mahtavan koiran, joka halutessaan kehässä keksii mitä kummallisimpia temppuja, mutta eihän sen tarvitsekkaan mikään kone olla, joka menestyy joka näyttelyssä ;) Siiri saakin jäädä nyt ansaituille näyttelytauolle, kasvattaa kunnollisen karvan, sillä tällä hetkellä se on niin karvaton kuin ollavoi. Ja kehittyä vielä täydellisemmäksi kultaiseksinoutajaksi. Siiri on kuin viini, paranee vanhetessaan ;)