Wipii, meijän koiratanssi-koreografia on edistynyt! Löysin aivan _upean_ biisin, josta sain välittömästi hirmusen inspiraation ja melkeen saattoi nähdä mitä liikkeitä missäkin kohdassa biisiä voisi tehdä. Ja kun aloin liikesuunnittelua tekemään niin heti sain sinne paljon aikaiseksi. Ja myös teema on nyt selvillä.

Ilmeisesti mitä alemmas lämpömittarin elohopea laskee, niin sitä ylemmäs mun treeni-into nousee! Koska tänään mittari näytti jotain -12 astetta kun nappasin koiran mukaan ja lähdettiin lenkille + treenaamaan. Otettiin ihan uutta asiaa, ja vähän mietitytti aloittaa uuden asian treenaaminen pienen häiriön alla. Mutta tuo oveluus yllätti mut jälleen. Se teki aivan upeasti töitä, ihana rakkauteni ♥
Uusi asia oli siis ryömiminen, ja kaivoin naksuttimen treeneihin mukaan, koska mun oli saatava palkata Siiri jo pienestäkin eteenpäin menemisestä ilman, että se nousee maasta kokonaan. Liike olikin yllättävän helppoa kauraa, vaikka pidinkin palkkausvälin lyhyenä ja naksautin + palkkasin pienestäkin liikkeestä joka suuntautui eteenpäin. Lähdettiin siitä, että Siirin yksi etutassu liikahti vähän eteenpäin, siitä tuli jo palkka. Lopulta koira tajusikin, että mitä siltä vaaditaan.

Sitten, ettei tulisi liikaa makuutettua koiraa kylmässä maassa, niin otettiin vähän peruuttamista ja ollaan kyllä kuvainnollisesti peruutettu vähän siinä liikkeessä taaksepäin. Koira oli vähän ihmeissään kun pyysin peruuttamaan, joten piti muistutella mitäs taas pitikään tehdä. Saatiin me kuitenkin onnistuneita suorituksiakin :)

Viimeiseksi otettiin kaksi lyhyttä paikallamakuuta. Toinen oli 7 askeleen matkalla ja aika 10s. Toinen samalla matkalla ja aika jotain 7s. Ja kyseessä ei ollut mikään tokopaikallamakuu, mutta me tarvitaan paikkamakuuta meidän koiratanssiesityksessä, joten siksi treenataan sitäkin.

Ihan huikeat pikkutreenit ja toi koira kyllä pystyy kerta toisensa jälkeen yllättämään mut.