Hupsista kun viime kirjoituksesta onkin taas vierähtänyt aikaa....

Muttamutta, edelliseen kirjoitukseen viitaten, mun lupaukset eivät näköjään päde kauaa. Tai no, tuli yhtenä päivänä lenkillä into treenata tokoa :o Ei sillä, että mä sitä päätöstä olisin muuttamassa, päinvastoin, kyseinen mini treenihetki vaan vahvisti sitä, että toko ei ehkä ole se meidän juttu. No, ei siitä sen enempää. :)

Koiratanssissa olemme sentään edistyneet hieman johonkin suuntaan. Ollaan temputeltu nyt vähän epäsäännöllisesti ja vähän turhan harvoin. Tällä tahdilla emme kyllä kovin nopeasti edisty, mutta jospa kevään myötä saataisiin (tai mä saisin) vähän temppujen treenaus intoa lisää. Mutta se vähä mitä nyt ollaan tehty, on ollut sentään ihan tuottoisaa. Käytiin itseasiassa jo ulkonakin tekemässä pieniä liikesarjoja. Eli parin-kolmen tempun yhdistämisiä. Kaikki temput olivat kyllä jo sellaisia, jotka Siiri osaa.
Aloitettiin ihan helpolla, eli jätin koiran makaamaan paikoilleen, kävelin itse kauemmas ja olin selkä koiraan päin. Normaalin luoksetulokäskyn sijaan annoinkin käskyn "kukkuu", joka on siis, että S tulee jalkojeni väliin. Hienosti S tulikin ekalla käskyllä, palkkasin ja vapautin. Tätä me harjoteltiin vielä pari kertaa ja sitten vähän vaikeutin. Eli muuten samalla tavalla, mutta nyt kun koira tuli, niin lähdettiinkin kävelemään niin että koira käveli mun jalkojen välissä. Hieman Siiri arastelee vielä, mutta en yhtään ihmettele. En itse ole mikään maailman pisin ihminen ja Siirilläkin tota kokoa jonkunverran on. Eli ei varmaan ihan helppoa koirallekkaan, kun ei se ole sitä aina mullekkaan. Mutta yritän rohkaista ja innostaa koiraa, niin katsotaan saadaanko tuosta aikaiseksi jotakin näyttävää. :)

Koreografia ei oikeen ole ottanut edistyäkseen, mutta meillä on ehkä vähän huono biisivalinta siihen. Ei oikeen löydy inspiraatiota kyseisen kappaleen kohdalla enää. Mutta hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä löysin jo meille uuden biisiehdokkaan, itseasiassa parikin. Toiseen tuli itseasiassa heti ekalla kuuntelukerralla jo pari ideaa, minkälaista liikettä mihinkäkin kohtaan voisi harkita :)

Kevään myötä oon taas saanut vähän treeni-innostusta, jos nyt noin voi sanoa kun lajina koiratanssi, kuulostaa hassulle puhua treenaamisesta.. Mutta siis aletaan nyt hiomaan noita jo opittuja temppuja ja sitten yritetään saada niistä jotain liikesarjoja aikaan ja sitten pitäisi alkaa miettiä uusia temppuja. Nyt temppuskaala on aika pieni, eli ihan vielä ei saada niistä kokonaista koreografiaa aikaan ;) vielä on matkaa, mutta ainakin alku on ollut lupaavaa! :)

Ja vaikka toko periaatteessa hylättiinkin niin senverran voin paljastaa, että eräs tokoon liittyvä juttu meillä ehkä on edessä ;) Mutta siitä enemmän sitten myöhemmin.....