Jipii, sain vihdoin itsestäni sen verran irti, että kävin koiran kanssa treenaamassa.

Otettiin taas ruutua, joka meni tosi hyvin. Siirin ruutuunlähtö oli tosi nopea, mihin itseasiassa oli tämänpäiväisissä treeneissä tarkoitus puuttua. Tähän mennessä se on ollut sellasta peruslöntystelyä, mutta nyt se oli oikeasti aika hyvä. No, ei se nyt mitään bc-tasoa ollut, mutta Siirille nopea. Häiriötä meillä oli jonkunverran, välillä meni autoja ohi, ihmisiä ja pari pikkukoiraakin (tosin Siiri ei tainnut edes huomata niitä, hyvä niin).

Otettiin myös luoksetuloa, mitä ollaan treenattu tosi vähän. Lähinnä yritän puuttua tässäkin siihen nopeuteen. Se on yleensä super  h i  d a s, tänään jo vähän nopeampi, mutta vieläkin toivoisin vähän lisää nopeutta. Kun tiedän kuitenkin, että tolta koiralta sitä vauhtia tarvittaessa löytyy. Eli muuten ihan ok, mutta vauhtia tarvittaisiin vielä ehkä tuplat lisää.

Ja sitten lopuksi meidän ikuisuusprojekti ja ohjaajan inhokkiliike, eli paikkamakuu. Ja ensin pointsit itselleni, että vihdoin ja viimein sain aikaiseksi ylipäätään treenata tätä. Sekin meni ihan loistavasti. Käytin hyväksi takapalkkaa, ja täytyy myöntää, että se toimii tässä. S vähän kyttäili sivuilleen ja meinasin jo, että hitto se nousee kohta, mutta pysyi se kuitenkin. Pitkää aikaa en ottanut, koska meillä matka on ollut lähinnä se ongelma ja nimenomaan häiriössä. Nyt oltiin parkkipaikalla, ja kokoajan meni autoja ja ihmisiä ohi, läheltä ja kaukaa. Eli saa taas olla ylpeä tytöstä ja ehkä meilläkin on vielä toivoa..?

Mulla tuli nyt kamala treeni-into, ja itseasiassa voisin kokeilla taas opettaa Siirille kosketusalustaa. Viime treenikerta oli ainakin ihan fiasko ja vähän niinkun jo hautasin koko idean, mutta nyt ruutua treenatessa tuli taas mieleen, että voisi kokeilla opettaa sitä. Ehkä pidän tuon otsikon mielessäni kun suunnittelen treenejä. :)