Eli lauantaina tokoiltiin ihan vähän ja tauko selvästi on kannattanut, sillä Siiri toimi hyvin innokkaasti. Otettiin pari perusasentoa, jotka S teki hyvin intensiivisesti, eli oli ihan kiinni mussa ja oikealla paikalla. Paikallaolosta sen verran, että se on meillä ollut hyvinhyvin epävarma liike, joten aloitettiin nyt tauon jälkeen sen treenaaminen hyvin lyhyellä matkalla ja otin naksuttimen mukaan. Aluksi S nousi, kun otettiin pidemmällä matkalla, joten lyhensin matkan ihan muutamaan metriin. Katsotaan jos näin saataisiin varmuutta tähän. Otin myös helpon luoksetulon. Eli jätin Siirin, kävelin vähän matkaa, pysähdyin ja hetken päästä kutsuin. Siiri tuli nopeasti käskyn saatuaan, eli nappisuoritus. Seuraamista otin vähän ja lähinnä sellaisia harjotuksia, että ensin Siiri perusasentoon, sitten käsky ja namilla ohjaus ja pari askelta eteenpäin, pysähdys ja palkkaus. Meillä on ollut tuossa seuraamiseen lähdössä vaikeuksia, joten yritän selventää Siirille mitä siltä vaaditaan. Oli kiva nähdä, että tauko oli tehnyt tehtävänsä ja molemmilla oli kivaa. Siiristä näki oikein, että se todella nautti kun sai tehdä jotain.
Siirillä oli vielä paljon energiaa ja intoa jäljellä, joten otin pyörähdys temppua ulkona myös. Se menikin hienosti. Nyt se menee jo ihan pienellä käden liikkeellä ja haluaisinkin säilyttää myös käsiohjauksen tässä. Eli niin, että Siiri osaisi sekä käskystä että käsiohjauksesta tehdä tuon tempun. Temppu sai nyt ulkona myös uuden säväyksen, kun Siiri oli niin innoissaan niin pyörähdyksen loppupuolella tuli aina sellainen pieni hyppy, etutassut nousivat n.10cm maasta kun neiti todellakin nautti tekemisestä.
Uusi temppu, jota nyt alamme treenaamaan on varmaankin 'kuole'. Siinä luulisi riittävän haastetta ja kirjoittelen tänne taas miten meidän treenit edistyvät. :)

Ilmoituksena, että otimme haasteen vastaan eräältä palstalta ja tarkoitus on pitää viikon ajan koirapäiväkirjaa, eli kirjoitan ti 4.11 - ma 10.11 kaiken ylös, mitä tehdään Siirin kanssa, ulkoilut, treenit ja muu puuhailu. Julkistan päiväkirjan sitten ensi tiistaina (11.11) Hauska nähdä, että tuleeko nyt ulkoiltua ja treenailtua tunnollisemmin kuin noin yleensä ;D