Jälleen alkaa olla se aika vuodesta, kun on aika katsoa mennyttä vuotta ja sille vuodelle asetettuja tavoitteita. Aloitetaan nyt tämän vuoden tavoitteiden muistelemisesta, tässä ne tulee, meidän tavoitteet vuonna 2010 ja niiden toteutuminen/toteutumattomuus:

- ERI näyttelystä (jokavuotinen tavoite..)
   »
Ei toteutunut. Tämän tavoitteen toteuttamiseen olisi tarvittu ehkä sitä, että olisi ilmoittanut ja vienyt koiran edes yhteen viralliseen koiranäyttelyyn tänä vuonna.. Eli siis, ei käyty yhdessäkään(!) virallisessa näyttelyssä tänä vuonna. Noo, ensi vuonna kokeillaan uudestaan.

- Tokossa alokasluokan liikkeet kisakuntoon
  » Osittain toteutui. Tai no en tiedä onko liikkeet ihan oikeasti kisakunnossa, mutta tarkoitus on jotakuinkin näillä taidoilla lähteä kokeilemaan onnea kisoihin ensi vuoden alkupuolella. Täysin järjetöntähän se on, mutta niin yleensä kaikki muukin mitä tehdään. ;)

- Tokotreenien monipuolistaminen. Eli otetaan jotain liikkeitä ylemmistä luokista, jota voitaisiin alkaa treenaamaan kummankin motivaation ylläpitämiseksi.
  » Jes, toteutui! Otettiin uudeksi liikkeeksi siis ruutu, jota ollaan treenattu silloin tällöin ja se alkaa sujua ihan hyvin.

- Koiratanssikoreografia valmiiksi
  »
Ollaan aloitettu tämän tavoitteen toteuttamista. Ohjaajan mielikuvituksen puute vaan vähän haittaa edistymistä.

- Kokeillaan jäljestämistä
  »
Ei toteutunut. Meidän ikuisuusprojekti, joka hylätään tasan ja nyt. Ei tule kokeiltua, vaikka aina sitä suunnitellaankin.

- Noudon treenaaminen 
  »
Osittain toteutui. Treenattiin kyllä noutoa, mutta ei se edelleenkään ole Siirille se the best thing of the world. MUTTA nyt keksin, miksi Siiri noutaa kotona, mutta ei treeneissä? Ja miksi se pitää vaikka sitä noutokapulaa kotona ei-treenitilanteessa suussaan, mutta ei sitten virallisessa treenitilanteessa? Ja miksi koira leikkii mun kanssa kotona ja kiskoo leluja tosissaan, mutta treenitilanteessa koira vähät välittää leluista? Syy on se, että paineistan koiraa liikaa treeni-tilanteissa ja käyttäydyn _ihan_ eri tavalla. Kyllä mä sen tiesin, että syy on täällä päässä, mutta varsinainen syy oli epäselvä. Ratkaisua ongelmaan haetaan, eli miten muutan omaa käyttäytymistä varsinaisessa treeni-tilanteessa. Vinkkejä otetaan vastaan?

- Luonnetestiin ilmoittaminen
 
» Ei toteutunut, vaikka mietinnässä olikin ilmoittaa se kesäleirin yhteydessä järjestettävään GR:n luonnetestiin. No, onhan tässä aikaa joten jos vaikka ensi vuonna? :) 

Joten, eiköhän listata tavoitteet vuodelle 2011!

SIIRI

1. Se ERI sieltä näyttelystä! (pilke silmäkulmassa tietysti, se kun ei ole itsestä pelkästään kiinni ;) )

2. Tokossa kisaaminen, tulostavotteita ei aseteta :D tai otetaan tavotteeksi ALO0, eli tavotteena on, ei enempää, eikä vähempää kuin se, että koesuoritusta ei keskeytetä ;) Siitä on hyvä lähteä, vai mitä?

3. Koiratanssin koreografia valmiiksi. Noin niinkuin oikeasti valmiiksi, niin, että voitaisiin mennä vaikka kisoihin sillä. Ja itseasiassa haaveena onkin kisata joskus koiratanssissa, mutta ehkä otetaan se tavoitteeksi sitten vaikka vuodelle 2012, hiljaa hyvä tulee vai miten se nyt oli..

4. Luonnetestissä käyminen. Tähän hyvä sauma on sitten ensi vuoden GR leirillä, jos siellä testi järjestetään. Ensi-sijaisesti haluaisin nimenomaan kultaisten omaan luonnetestiin Siirin tyrkätä.

Aika samanmoiset tavoitteet kun tänäkin vuonna oli, mutta kun niitä ei kerran tänä vuonna kunnolla saavutettu niin ne on sitten ensi vuonnakin meidän tavoitteet. Tai no, niin kauan kun ne on saavutettu, eli ehkä joskus 2017 :))