Kävimme tänään Siirin kanssa eläinlääkärillä ja siis ihan rutiinijuttu. Eli 1-vuotis rokotus. Ja nyt jos joku ihmettelee, että Siirihän täytti yli kuukausi sitten jo vuoden, niin silloin ei voitu tuota rokotusta antaa, koska Siirille tuli se hotspot ja antibiootti kuuri esti rokotuksen silloin.
Kun odottelimme omaa vuoroamme odotustilassa, niin siihen tuli toinen kultainennoutaja, jolle Siiri päätti vähän jutella ja haukahti pari kertaa innoissaan. Kauaa ei onneksi tällä kertaa tarvinnut odotella ja kun pääsimme toimenpidehuoneeseen, Siiri nostettiin pöydälle taas ja neiti vähän ensin jännitti pöydälläoloa, mutta hetkeä myöhemmin oli kuin olisi aina pöydällä ollut, hieno neiti! :) Eläinlääkäri sanoi, että Siiri on hyvässä kunnossa oleva hoikka neiti, eli siis pitkistä lenkeistä on ollut hyötyä ;) El.lääkäri myös kuunteli sydämen ja kaikki oli kunnossa. Sanoimme myös, että Siiri on aika paljon rapsutellut korvaansa ja toinen korva olikin tulehtunut, mitä epäilinkin. Toinen korva oli kyllä puhdas ja terve. El.lääkäri ihmetteli kuinka reipas Siiri on, kun laittoi neidille tippoja korvaan ja kakara pysyi hienosti paikallaan, eikä venkuroinut yhtään! :)
Rokotuksen kanssa päätimme tehdä niin, että Siiri saa rabies rokotuksen erikseen, sehän se suositus onkin. El.lääkäri sanoi, että nyt kannattaa pitää koirasta vähän tiukemmin kiinni, koska laittaa sen rokotuksen ja antoi vielä meille nameja, mitä syötimme Siirille samaan aikaan. Hienosti tyttö kuitenkin pysyi ihan paikallaan ja tuskin huomasi, kun rokotusta annettiin. Saa kyllä olla ylpeä tästä neidistä! Lopuksi Siiri vielä kävi namipurkin vieressä herkkujen toivossa, mutta mitään ei kuitenkaan enää tippunut ;D