Keskiviikkona lähdettiin, äitin tultua töistä, ajamaan kohti Sälinkäätä. Siiri oli taas autossa vähän pahoinvoivan oloinen, mutta erittäin mutkaisesta tiestä huolimatta ei tullut oksennusta kuitenkaan.
Perille päästyä odotti 9 kultaisennoutajan pentua terassilla. Voi, että ne olivat suloisia ja vielä kun Jenna tuli siskonsa ja äitinsä kanssa yhtä niitä noutamaan, valtasi ainakin mut älytön pentukuume. Pitää vaan miettiä, että suloisen ulkokuoren alla piilee terroristipentu ;D
Kun Hilla saatiin lähetettyä onnellisen perheen mukaan, oli aika sitten Siiri nostaa trimmauspöydälle ja aloittaa urakka. Siiri on viimeksi ollut trimmauspöydällä pentutreffeillä, mutta nyt neiti näytti, että miten kunnon koiran kuuluu käyttäytyä trimmauksessa, hieno tyttö se on! Naapurin koira kun alkoi haukkumaan ja Alli lähti raja-aidalle, näytti Siiri siltä, että kohta ponkaisee alas, mutta hienosti se kuitenkin pysyi pöydällä.
Trimmauksen jälkeen Siiri sai nauttia hetken koirakaverin seurasta kun Alli oli pihalla, muut Tiinan laumasta oli sisällä. Siiri yritti saada Allia leikkimään, mutta Alli näytti siltä, että EVVK. Hetken päästä Allikin innostui juoksemaan pihaa ympäri ja Siiri perässä. Kuviakin sain, pistän niitä tänne teidän ihasteltavaksi heti kun ehdin siirtää ne toiselta koneelta nettiin. Meillä olikin väsynyt kultsu kun lähdettiin kotia kohti ajelemaan, kotipihallakin Siiri katsoi mua siihen malliin, että enkö voi jäädä tänne autoon nukkumaan. Koira joka pentuna suorastaan pelkäsi autoonmenoa..
Kiitos Tiinalle Siirin trimmauksesta ja innolla odotamme huomista näyttelyä!