Lähdettiin tänään käymään Hyvinkäällä ja Siiri pääsi mukaan. Sillä aikaa kun äitini oli käymässä mummollamme niin me Siirin kanssa näimme ensin kaverini Petran ja hänen hoitokoiran Lilin, joka on pieni sekarotuinen. Siiri ja Lili tulivat upeasti toimeen keskenään, Siiri ei edes oikein välittänyt Lilistä.
Mentiin yhdessä ensin koirapuistoon ja siellä oli noin vuoden ikäinen, ilmeisesti sekarotuinen, suht iso uroskoira. Siiri alistui koiralle, joka oli vähän ihmeellistä. Tosin se toinen koira oli aika paljon isompi kuin Siiri. Uroskoira lähti melkein heti omistajansa kanssa, ja näinollen jäimme Petran ja Lilin kanssa puistoon vielä hetkeksi. Yritin tokoilla vähän Siirin kanssa, mutta en saanut kontaktia ollenkaan Siiriin. Pari perusasentoa onnistuttiin saamaan aikaan, mutta Siiri ei huolinut nameja ollenkaan. :o
Lähdettiin koirapuistosta kun koirat eivät oikein tehneet mitään, ja kävelimme pienen metsän läpi ja menimme keskustaan. Siellä Siiri oli hyvin varuillaan ja hermostunut. Kun pääsimme vähän rauhallisempaan paikkaan, oli Siiri suht normaali. (Mitä nyt pelkäsi roskista..)
Tosi outoa käytöstä muuten aina niin varmalle Siirille. Ehkä maalla asuminen teettää tuollaista. Nyt pitäisi päästä vähän useammin johonkin kaupunkiin, että Siiri edes vähän tottuisi hälinään yms.
Yhteensä puolitoista tuntia käveltiin ympäri Hyvinkäätä ja Siiri oli vielä aamulla puolen tunnin lenkillä, eli paljon tuli oltua ulkona.
Siiri ohitteli kaikki ihmiset todella hienosti, ja muut koiratkin. Saipas taas joka tapauksessa olla neidistä hyvin ylpeä.
Kameraa ei mukana ollut, koska en jaksanut raahata sitä, joten kuviakaan ei ole, mutta hauskaa meillä joka tapauksessa oli.
Ja mikä oli myös ilo huomata, niin Siirin autopelko on kadonnut, vaikka pahoinvointia esiintyy edelleen. Yksi harmi kuitenkin vähemmän! :)