Tänään tuli hirveä into treenata Siirin kanssa, joten suuntasimme ulos toko treenien merkeissä. Aluksi vähän treenasimme perusasentoa, joka meni loistavasti. Otimme myös paikkamakuuta, matka ei ollut pitkä, eikä aikakaan, mutta ihan hyvin sekin meni. Luoksetulo oli myös nappisuoritus, S tuli ekasta käskystä vauhdilla.

Alettiin harjoittelemaan kuole-temppua. Eli, S menee käskystä maahan kyljelleen ja makaa siinä liikkumatta. Meinasin ensin, että tämä on meille suurempi haaste, mutta mitä vielä. Ekalla harjoituskerralla otimme vain niin, että ohjasin Siirin namikädellä kyljelleen ja palkkasin. Tuota toistimme kerta toisensa perään. Pidemmälle emme ole vielä pääseetkään. Nyt sitten tarvittaisiin neuvoja, että mitä vähän haastavampaa temppua voisimme alkaa treenaamaan. Koira taitaa tässä tapauksessa olla fiksumpi kuin ohjaajansa ;)

Tänään innostuin sitten kosketuskepistä. Olin ostanut tiimarista pallon kepin päähän, eli enää puuttui itse keppi. Löysinkin sopivan, joten eikun naksutin esiin ja treenaamaan. Siiri tajusi hyvin idean, eli kosketti palloa, naksaus ja palkka. Välillä S piti tuumaustaukoja, tuijotti palloa, mutta ei koskettanut. Tajusi se aina lopulta, että niin palkka tuleekin siitä kun koskettaa palloa. Eli kivasti menivät ekat kosketuskeppitreenit. Niitä tässä jatketaan ja enköhän tännekkin sitten kirjoita mien edistytään. :)