Lähes kaksi vuotta ehti kulua edellisestä (virallisesta) näyttelykäynnistä. Tänään sitten suuntasimme Vantaalle Rune Fagerströmin arvosteltavaksi.

Pienenä kertauksena, viime näyttelystä saatiin EH (ja tämä siis joskus vuonna -09) ja tämän näyttelytauon syy oli lähinnä se, että ei yksinkertaisesti innostanut ilmottaa koiraa näyttelyyn kun tulos on aina H tai EH. Keksin kyllä monta parempaakin käyttötarkoitusta rahoilleni, sitäpaitsi Siiri nyt ei kovasti edes näistä näyttelykäynneistä (tai ei ainakaan siellä kehässä viettämästä ajasta) nauttinut.
Mutta Siiri on kahdessa vuodessa kehittynyt aika huimasti ulkomuodollisesti ja nyt sattui lähinäyttelyyn hyvä tuomari, joten päätin tuhlata melkein 40e siihen, että päästään kokeilemaan onneamme.

Ja no, sinistä nauhaa tuomari taas meille tarjosi, eli nykysäännöillä siis EH. Ihan kivan arvostelunkin tuomari antoi, vaikka kaikkia kohtia en allekirjoitakkaan itse. Mutta lähtökohtana olikin, että halusin vain tietää, mitä tosta koirasta sanotaan nyt, kun se on vähän kehittynyt. Siirin esiintyminen oli laiskanpuoleista. Voi vitsi kun oltaisiin saatu kuvia siitä. Siiri seisoi vapaasti, piteli itse häntäänsä suorana ja tapitti mua uskollisen näkösenä ja ilme oli vähän sellanen "Seison tässä vaan sen takia koska sä niin pyydät". Liikkeistä jäi parhain terä puuttumaan kun koira oli ihan evvk. Mutta silti me poistuttiin kehästä iloisina ja koira sai hirmuiset kehut. On se vaan niin ♥♥

Palkaksi tästä kaikesta koira sai valita lelun itselleen, ja kun ei osattu päättää majavan ja possun välillä niin otettiin molemmat. Voi pienen koiran intoa kun se kotona sai lelut, ei tiennyt miten päin olisi. :)

Jälkeenpäin iski kamala ylpeys tosta otuksesta ja ajattelin mielessäni, että kyllä sitä vaan taas poistuttiin näyttelystä sen näyttelyn kauneimman koiran kanssa! :)

Illalla koira sai vielä osakseen extrahuomiota ja extrapitkän lenkin rauhallisella metsätiellä, vähän vastapainoa hälyiselle näyttelypäivälle. Lenkin jälkeen koira oli kyllä hyvin väsynyt ja katselinkin sitä pitkään ja mietin, että onni omistaa oma Siiri ♥

Arvostelu näytti tältä:
"4v melko kookas narttu, joka tänään hyvin karvattomassa tilassa. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvänmallinen pää. Hyvä pigmentti. Oikein asettuneet korvat. Hyvä kaula. Pysty olkavarsi. Voimakas rintakehä. Selkä saisi olla vahvempi. Liikkuu hieman vaisusti. Narttu  tulisi olla paremmassa lihas- ja karvakunnossa."