Ollaan taas puuhailtu kaikenlaista tänään. Aiemmin päivällä tokoiltiin ulkona, liikkeestä maahanmenoa. Ollaan aiemmin harjoiteltu vaan niin, että S on perusasennossa ja siitä komennan maahan ja vapautan. Nyt otin ensin niin, että lyhyt seuraaminen, pysähdys, koira maahan ja itse jatkoin matkaa. Suoritus oli ihan ok, jouduin tosin palaamaan koiran luokse kun S nousi melkein istumaan. Otettiin toinen kerta, ja tällä kerralla menin Siirin luokse niin, että ensin kiersin pienen lenkin Siirin ympärillä. Siiri ilmeisesti luuli, että vapautin sen ja se nousi. Menin pistämään sen maahan, mutta lumensyönti oli paljon mielenkiintosempaa ja päätin lopettaa tokoilut. Otettiin lopuksi vielä yksi perusasento, jotta saatiin treenit lopetettua onnistuneeseen suoritukseen. :)
Vähän myöhemmin otimme sisällä vielä kosketuskeppiharjoituksia ja ne menivätkin todella hyvin. Paitsi, että pari kertaa naksautin juuri kun S nuolaisi palloa..

Illalla päätimme lähteä vielä vähän ulos ja innostuimme vielä jopa tokoilemaan. Otin paikallamakuun, lyhyellä matkalla ja lyhyellä ajalla. S pysyi hyvin, jess! Seuraaminen meni yhtä upeasti. Otin lyhyitä seuraamispätkiä ja mulla itellä on ollut se ongelmana, että katon koiraa vaikka pitäisi katsoa eteenpäin. Aina vaan tekee mieli kattoa, että katsooko koira ollenkaan sinne minne pitäisi. Nyt harjoittelin myös itse sitä, että katson oikeaan suuntaan, vaikka tuli sitä ehkä vähän vilkaistua sivusilmällä. Mutta suoritus oli (ainakin koiran osalta..) loistava, mukava nähdä, että Siiri osaa seurata kauniisti, ainakin silloin kun haluaa.