Pisin blogitauko ikinä, enkä enää edes tiedä mitä kaikkea tänne pitäisi päivitellä.

Kesä on ohi ja nyt eletään jo ihanaa syksyaikaa, suorastaan nautin kun saan lenkkeillä koiran kanssa syysilmassa, eikä pieni (tai vähän isompikaan) sade edes haittaa, kunhan pukeutuu oikein.

Näin jälkeenpäin mietittynä tuntuu, ettei tehty kesän aikana mitään, siis _mitään_. Vaikka piti tehä vaikka mitä. Löysin myös vanhan treenisuunnitelman koneelta ja en suoraan sanottuna edes uskalla avata sitä. Tunnen itteni muutenkin niin saamattomaksi.

Nyt sitten taas koulu painaa päälle ja välillä oikeasti tuntuu että tarvisi lisätunteja vuorokauteen, jotta ehtisi edes pakolliset asiat tehtyä.

Me koitetaan ryhdistäytyä, tosin näitä Otan Itseäni Niskasta Kiinni-liikkeitä on nähty mun ja koiran neljän vuoden yhteiselon aikana jo varmaan tuhat. Mihin nekään on johtanut loppujenlopuksi. Nojoo, turha sitä on itseään soimata tehdyistä (tai tekemättömistä) asioista. Koira vaikuttaa kuitenkin onnelliselta tällähetkellä siihenkin kun saa tarpeeksi liikuntaa ja lepoa, ruokaa tietysti unohtamatta :D

Ja mun ei pitänyt tästä postauksesta tehdä tälläistä ranteet auki-tyylistä, mutta tällänen tästä nyt tuli.

En jaksa siis nyt loppukevään ja kesän asioita päivitellä kun ei mitään ihmeempää ole, joten aloitan nyt syksyn päivitykset puhtaalta pöydältä ja  yritän päivittää tätä jatkossa vähän useammin kuin kerran viidessä kuukaudessa :D