Onkin tämä blogin päivittäminen taas vähän jäänyt. Suurimpana syynä lienee se, että aloitin kesätyöt ja kun aamulla viiden aikaan herää ja neljän jälkeen iltapäivällä on kotona, niin aika eikä oma energia riitä enää blogin päivitykselle. Nyt ajattelin kuitenkin vähän kirjoitella uusimpia kuulumisia.
Eipä olla tokoiltu nyt kamalasti, temppuja ollaan opeteltu. Siirille kun tuon tassun antamisen menin opettamaan, niin olen nyt myös opettanut sitä antamaan molemmat tassut samaan aikaan. Hienosti Siiri tajusi, mistä on kyse. Nyt jo aika hienosti nostaa kummatkin tassut ilmaan käskyllä ''molemmat''.
Siiri on nyt parempina päivinä jäänyt tarhaan, kun joutuu aika pitkiä aikoja olemaan päivisin yksin meidän ihmisten töiden vuoksi. Tarha on "perintönä" edesmenneeltä Saku koiraltamme, ja hyvin meidän neiti on siellä viihtynyt.

Tänään tuli myös GR'n leirinäyttelyn laput, mutta valitettavasti emme sinne pääse serkkuni rippijuhlien osuessa samalle päivälle :( 3.8 on kuitenkin sitten seuraava näyttely, Helsingissä ja sitten luultavasti 23.8 Mikkelissä meidät voi nähdä kehässä ;)
Elokuun alkupuolella menemmekin Siirin kanssa Tiina-kasvattajalle hoitamaan pikku kultsunpentuja näillä näkymin reiluksi viikoksi. Onneksi on enää uroksia vapaana, ettei käy niin, että kun tulen kotiin on kainalossani kaksi kultsun pentua..
Sivumme ovat myös nyt totaalisella päivitystauolla, sinne on luvassa uudistuksia aika paljon, tarkoituksena on uudistaa lähes kaikki tekstit ja laitella uusia kuvia jne.. Mutta siihenkin tarvitsee paljon paljon aikaa joten nyt ne ovat epävirallisesti tauolla. Sitten kun kerkiää niin sinne on luvassa uutta ilmettä.
Enempää en tällä kertaa kirjoittele, seuraavan kerran taas sitten kun on aikaa ja aihetta tänne raapustella. Toivottavasti ilmat tästä paranisi, niin pääsisi vielä nauttimaan kunnon kesästä. Parempia ilmoja odotellessa..