Nyt tuleekin varmaan vähän pidempi kirjoitus, kun kirjoitan useamman päivän tapahtumista, syystä että, meidän netti ei ole toiminut muutamaan päivään. En muista mitä kaikkea ollaan treenattu minäkin päivänä, mutta kerron vähän miten ollaan edistytty.

No sen muistan, että sunnuntaina oli taas pentukurssikerta ja siitä yhdestä kerrasta viisastuneena menimme kentälle puoli tuntia aikaisemmin ja kiersimme koko kentän ja nyt Siiri oli paljon ilosempi mutta…

Kuinka ollakaan, Siiri kävi vähän ylikuumana kun oli muita koiria, mutta ei saanut mennä leikkimään ja itse tietysti olin unohtanut paremmat herkkupalat kotiin, joten minkäänlaista kontaktia en oikein saanut Siiriin. Siiri pomppi ja tempoili hihnassa, mutta oli onneksi välillä paikallaankin ja suostui kuuntelemaan minua ja suorittamaan liikkeitä. Oli se kuitenkin parempi silti näin päin, kun niin, että Siiri olisi yhtä apaattinen kuin silloin yhdellä kerralla. Paljon me loppujen lopuksi opimme tästä kerrasta. Teemana oli perusasento ja noudon alkeita. Perusasentoon Siiri tuli hienosti, (tietysti namiohjauksella) vaikka ei oltu sitä otettu kuin ihan pari kertaa aikaisemmin. Noutoa ei vielä otettu, vaan saimme pentukurssin vetäjältä puupalikat (itse asiassa tunnarikapulat) jotka saimme kotiimme lainaan ja niillä on tarkoitus harjoitella näin; kapula koiran suuhun, käsky 'hae', käsky 'irti', palkkaus. Siiri suureksi ihmetyksekseni otti kapulan heti innokkaasti suuhun, ja antoi takaisin käskyllä 'irti'. Nyt vaan harjoittelemaan, että kapulaa ei saa yhtään purra..

Samana iltana oli vielä pakko mennä ottamaan pari perusasentoa, ja hienostihan se sujui.

Kun menin itse seisomaan seinän viereen, niin että Siirille jäi juuri siirinkokoinen väli, sain Siirin tulemaan täydellisesti oikeaan paikkaan, JES!! :D

Itselläni on ollut viime päivät mielessä vain Siirin tuleva debyyttinäyttely, joka siis on 21.10 Hyvinkäällä, joten en ole pystynyt hirveästi mitään tokojuttuja miettimään.

Tiedän kyllä, että niitäkin pitää säännöllisesti harjoitella jos meinaa kisoihin joskus.. :)

Nyt kuitenkin sain (taas) hirveän tokoinnostuksen ja olen pystynyt delegoimaan sekä toko treenamiset sekä näyttely juttujen harjoittelemisen päiväohjelmaamme. <:

Näyttelyjuttujen treenaamisesta ei oikein ole kerrottavaa, kaikki sujuu loistavasti Siiriltä, ja ainoa asia, joka minua pelottaa, onkin se, että miten Siirin saa seisomaan kauniisti muiden koirien läsnä ollessa.. :S Toivottavasti kerkeän harjoittelemaan sitä jossain ennen näyttelyä vielä.

Nyt tästä tulikin älypitkä joten taidanpa lopettaa tältä kerralta, ja muuten, Siiristä pääsette lukemaan kohta enemmän, kun saan Siirin sivut auki. Sivuille tulee mielettömän upea ulkoasu, josta saan kiittää Henniä! :)