Taitaa olla aika nyt koota tämä vuosi yhteen tähän kirjoitukseen.
Vuoteen 2008 on mahtunut iloja, mutta myös suurta surua. Maaliskuussa jätettiin jäähyväiset toiselle ässällemme, pk sakemanni Sakulle. Suru oli suuri koko perheessämme, mutta arkeen oli pakko palata, koska olihan meidän huolehdittava Siiristä. Olenkin osakseni kiittänyt Siiriä siitä, sillä nopea arkeen palaaminen oli keino, millä pääsin jokseenkin yli Sakun menetyksestä. Ei sillä, että se ei olisi missään tuntunut siltikään, tottakai rakkaan kuolema tuntuu aina pahalta. Saku on mielessä joka päivä, nyt pystyy jo hymyillen miettimään kaikkia Sakun tempauksia. :)
Huhtikuussa Siiri debytoi junnuluokassa näyttelyssä, tuloksena yllättävä H. Huhtikuussa käytiin myös Lahdessa hakemassa H. Siirin syntymäpäivänä käytiin palveluskoiraliiton erkkarista hakemassa EH ja sijoituttiin kolmansiksi. Tuon jälkeen saatiin tulosliuskaamme vielä 3 EH'ta lisää. Viimeisin elokuussa, jonka jälkeen jäätiinkiin näyttelytauolle, joka näillä näkymin jatkuukin aina ensi kevääseen saakka.
Siiri toi taas tänä vuonna lisämaustetta tylsään kehäjuoksemiseen kun elokuun näyttelyssä Vantaalla päätti alkaa kesken juoksemisen hyppimään vasten. Tuomari kirjoittikin arvosteluun "Hyvät liikkeet silloin kun haluaa liikkua" Sen jälkeen olenkin ollut varuillani tämän suhteen ja Siiri on ymmärtänyt, että kehässä pitää pysyä ihan neljällä tassulla maan pinnalla. :)

Muulla harrastusrintamalla ei olekkaan merkittäviä edistyksiä tapahtunut. Tai no, pääsihän Siiri tänä vuonna tutustumaan ensi kertaa riistaan. Toko treeneissä koettiin paljon onnistumisen hetkiä, mukaan mahtui myös niitä hetkiä jolloin meinasi usko tuohon koiraan loppua.
Tästä vuodesta on kuitenkin muistoina hienoja hetkiä. Vaikeuksista ja surusta ollaan selvitty, eikös se niin mene, että vaikeuksien kautta voittoon? ;)

Joulukuussa oli edessä jännittävät terveystutkimukset. Lonkka ja kyynärtuloksista ei virallisia tuloksia ole vielä saatu. Silmät olivat kuitenkin terveet, hyvä niin. :)
Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan, nyt on aika kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa Voitokasta ja vauhdikasta uutta vuotta 2009! :)