Eilen siis oli tuo varsinainen Roturace tapahtuma ja kerron vähän päivän tapahtumista. Meidän joukkueeseen kuuluivat siis, Leena&Leevi, Jenni&Halla, Pia&Nuppu ja minä&Siiri.
Leena tuli aamulla hakemaan mut ja Siirin tästä meiltä ja lähdimme kohti Hyvinkään vinttikoira-rataa. Päästyämme sinne, odottelimme, että muut joukkueemme jäsenet saapuisivat paikalle. Heidän saavuttuaan, puimme koirille siniset paidat päälle ja kiinnitimme niihin poliisimerkit joissa luki 'Koirapollarit'. Halla ja Leevi sai myös pantoihinsa käsiraudat. Meillä ihmisillä oli punaiset paidat, siniset housut, lippikset ja mustat "naamiot" silmillä :D

Pia kävi ilmoittamassa meidät toimistoon, ja me muut odottelimme edelleen siinä parkkialueella. Sen jälkeen siirryimme radan läheisyyteen odottelemaan. Siinä jonkun aikaa odoteltiin, kunnes sitten tuli meidän juoksuvuoro. Menimme radalle ja samalla yritimme kuumentaa koiria, tosin jokainen niistä tiesi mitä pääsisi kohta tekemään, joten koirat olivat oikeasti tosi innoissaan. Halla juoksi ensimmäisenä ja kun Jenni juoksi radan toiseen päähän, niin Pialla oli täysi työ pitää Hallasta kiinni. Kun Halla pääsi matkaan, se menikin tosi lujaa. Seuraavaksi oli vuorossa Nuppu, ja mä menin pitämään sitä kiinni siksi ajaksi, että Pia pääsi toiseen päähän ottamaan koiraa vastaan. Nuppu meinasikin ottaa varaslähdön, eli sain pitää kunnolla kiinni ja koko ajan innostin sitä enemmän ja enemmän. Nuppukin näytti menevän hurjaa vauhtia. Sitten vuorossa oli Siiri ja Leena tuli pitämään sitä siksi ajaksi kun mä juoksin toiseen päähän, heiluin ja huusin Siiriä, jotta saisin sen innostumaan enemmän. Siiri oli ihan täpinöissään ja hyppäsikin jo Leenaa vasten pari kertaa. Siirikin tuli hienosti vieheen perässä! Viimeisenä tuli sitten Leevi, ja Leena itse lähetti sen, joten meidän muiden piti huutaa ja innostaa Leeviä juoksemaan lujaa radan toisessa päässä, ja lujaa Leevi tulikin! :) Sitten mentiin odottelemaan, että loput joukkueet juoksevat.
Kun palkintojen jako vihdoin alkoi, niin ensiksi jaettiin Best Friendin erikoispalkinto, joka siis annetaan joukkueelle jolla on paras joukkuehenki, ja jossa näkyy joukkuetovereiden aitoa kannustamista. Ja tällä kertaa tuo palkinto jaettiin Kultaiselle Karhukoplalle, eli MEILLE! Kun kuultiin, että me tuo palkinto saadaan niin kiljuttiin onnesta! Mentiin hakemaan palkinto, ja saatiin (tai no, koirat saivat) valkoiset pehmokoirat. Sitten otettiin vielä kuva joukkueestamme palkintojen kera ja ennen kuin radalta lähdettiin, niin saatiin vielä pahvilaatikko, jossa oli jokaiselle koiralle oma 1,5kg:n pussi Best Friendin herkkupaloja ja sitten jokainen koira sai oman (syötävän) hammasharjan. Kun palkintojenjako oli ohi, pakkasimme tavarat autoihin ja hetken siinä juteltuamme lähdimme pois. Leena vei meidät myös kotiin, kiitos kyydityksistä vielä :)
Kiitos myös kaikille meidän joukkueeseen kuuluneille, oli mahtava päivä! Kiitos myös meidän mukana olleelle kuvaajalle, Jarille, saatiin varmasti hienoja kuvia muistoiksi! Ja kiitos järjestäjille, toivottavasti ensi vuonna on yhtä mukavaa! Lopuksi vielä jokaisen meidän joukkueen koiran ajat:


1. Leevi 7,39 sekuntia
2. Siiri 8,00 sekuntia
3. Halla 8,16 sekuntia
4. Nuppu 8,39 sekuntia

Photobucket