Meidän piti lähteä tänään Valkealan ryhmänäyttelyyn, mutta suunnitelmat meni uusiksi, joten erinäisistä syistä emme päässeet lähtemään näyttelyyn. Onneksi tämä ei ollut viimeinen näyttely joka tänä vuonna tulee, tosin itseä harmittaa kyllä aika tavalla, mutta eihän tälläisille tilanteille voi mitään. :)

Mutta nyt tokojuttujen pariin..
Olemme tokoilleet hyvin epäsäännöllisesti, itseasiassa meillä on ollut pieni tauko. Itsellä ei tällähetkellä ole mitään suunnatonta innostusta tokoon, joten ajattelin korjata asian ja aloin kyselemään Hyvinkään seudun kennelkerhon tokokoulutuksista, jos vaikka päästäisiin pitkästä aikaa ohjattuihin tokotreeneihin :)
Meille ohjatut treenit tekisivät tässä vaiheessa varmasti hyvää, sillä saisi itselle sitä intoa tehdä koiran kanssa, ja samalla sitten niitä neuvoja.
Mitään uusia juttuja emme ole ottaneet, vaan ensin pyrimme saamaan edelliset asiat kuntoon, ja nyt kirjoitankin tilannekatsauksen liikkeistä:

PERUASENTO:
Sujuu välillä mielettömän hyvin, välillä Siiri edelleen tekee käsittämättömiä perusasentoja, ihan väärään paikkaan, eli on vielä epävarma tästä. Uuden käskyn ottamista harkitsen edelleen. Kontakti todella hyvä.

PAIKALLAOLO:
Olemme ottaneet takapakkia tässä, eli S ei pysy kuin ihan vähän aikaa, eli varmuutta ja harjoitusta tarvitaan paljon!!

LUOKSETULO:
Siinä mielessä varmin liikkeemme, mutta kun aina neiti ei malta pysyä paikallaan luoksetulo kutsuun asti vaan ennakoi ja ryntää luokseni ennen aikojaan, tähänkin varmuutta.

SEURAAMINEN:
Mitäs tästä sanoisi.. Tässä vähän sama, välillä menee todella hienosti, välillä sitten taas vähemmän hienosti. S ei ilmeisesti tajua vielä käskysanaa, mutta kontakti meidän seuraamisessa on ihan kympin luokkaa!

Tuossa nyt vähän katsausta missä mennään, ja kyllä huomaa, että treenit jääneet vähiin, joten olisimme todellakin ohjattujen treenien tarpeessa, toivottavasti mahdumme vielä niihin mukaan. :)