Meillä on taas (vaihteeksi) kunnon tokotauko. Treenisuunnitelman toteuttaminenkin on jäänyt. Välillä mielenvirkitykseksi ollaan temppuiltu ja Siiri oppi tässä joku aika sitten taas uuden tempun, eli "kurre". Vielä välillä se on vähän hakemista sen kanssa, mutta kyllä se jotenkin jo sujuu. Muuten ollaan menty vanhoilla, tutuilla tempuilla.

Treenisuunnitelmassa lukee maaliskuun kohdalla ainakin paikallamakuu. Hmm, meidän paikallamakuu on edelleen huonolla pohjalla, niinkuin kaikki muukin treenisuunnitelmaa koskevat asiat. Helmikuun tavoitteet saatiin hienosti toteutettua, maaliskuun saldo voi olla heikompi, ainakin tällä menolla. Maaliskuun paikallamakuu tavoitteen lisäksi siellä on liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomisen alkeet. Koiralla tuskin motivaatio on hukassa, ohjaajasta en sanoisi samaa. Tosin, eipä sitä väkisin kannata treenata, tarttuu helposti oma motivaation puute koiraankin.
Ehkä me tänään jatketaan treenausta..

Tämähän ei ole pelkkä treeniblogi, joten päivittäkäämme muitakin kuulumisiamme. Meillä on nyt tälläinen kevään odottelu vaihe ja ollaan oltu tauolla kaikesta, mitä nyt allekirjoittanut kävi Tampereen näyttelyssä tapaamassa ystäviään ja tuhlaamassa rahojaan... Päivittäiset lenkit ovat viime aikoina ollut meidän ainoa älyllinen toimintamme. Kevään odottelu ja lumensulamisen seurailu on ilmeisesti vienyt voimamme, joten muuta ei olla jaksettu tehdä, tai sitten se on vaan sitä kevätväsymystä you know..
Hotspot ihottuma on luovuttanut taistelun ja alkaa pikkuhiljaa kadota Siirin hännästä. Siinä on enää kuiva rupi, joten nuo homeopaattiset valmisteet ovat auttaneet.
Uusi ruoka on maistunut paremmin kuin RC, joten siinäkään ei mitään ongelmia.
Hiljaiselo jatkukoon, päivittelen blogia kun jotain tapahtuu..

(karvaton) Siiri toivottaa kaikille antoisaa keväänodottelua! (ja toivoo samalla, että saisi elämäänsä vähän actionia, alkaahan sitä energistä noutajaa tälläinen laiskottelu puuduttaa)