Eli tänään oli aika päättää 9kk'n näyttelytauko.. Tuli tehtyä reissu, josta ei oikeen jäänyt mitään kerrottavaa.
Tiina tuli hakemaan meidät tästä kotoa ja lähdettiin ajamaan kohti Tamperetta. Tiinalla oli mukana Alli, Dara ja Nonna.
Matkalla satoi aika-ajoin ja mietittiin, että onkohan näyttely ulkona vai sisällä. Paikanpäälle kun päästiin, selvisi, että näyttely on ratsastusmaneesissa. Etsittiin sieltä sitten hyvä paikka kehänlaidalta.
Alli meni koiristamme ensimmäisenä kehään, narttupentuihin. Luokassa oli vain yksi pentu Allin lisäksi, jonka Alli voitti. Alli oli lopulta VSP-pentu!
Sitten tulikin pitkä odotus ja Siiri sai nukkua häkissä. Ihmeen rauhallisesti se häkissä oli, yleensä se haukkuu siellä, nyt neiti lepäsi kehässä ihan rauhassa. Lepo teki Siirille ihan hyvää kun otti huomioon pitkän odotusajan. Ilman häkkiä Siiri olisi väsynyt siinä ajassa.
Otin Siirin hyvissä ajoin, jo junnunarttujen kohdalla, häkistä pois. Se olikin virtaa täynnä, samaa ei voinut sanoa itsestä..
Kehässä kaikki meni tosi hyvin, esitin Siirin vapaasti ja huolimatta pitkästä odottelusta, jaksoi tyttö seistä vaikka kuinka hyvin ja kontaktikin oli ihan täydellinen. Kuitenkin kehäsihteeri ojensi meille sinisen nauhan ja vähän tuli tietysti huono fiilis kun ottaa huomioon, että Siiri on nyt tosi hyvässä kunnossa. Arvostelussa luki, että etuosa olematon. Tiinan kanssa autossa mietittiin, että saatoin itse myös pilata Siirin etuosan kun esitin sen vapaasti. Jos olen seissyt liian lähellä Siiriä ja Siiri on nostanut pään liian ylös, etuosa on suoristunut ja näin se näyttää kun koiralla ei olisi etuosaa lainkaan. Eli tietysti sen puolesta vähän harmittaa, jos nyt itse pilasin tämän.
No Saloon lähdetään avoimin ja odottavin mielin, reissusta tulee varmaan ihan mahtava, senkin kannalta ollaan ehdottomasti lähdössä, vaikka itse näyttelyssä onkin sama tuomari kuin tämänpäiväisessä näyttelyssä (ellei tule tuomarinmuutoksia).

Ihan ok päivä, odottelut olivat tuskallisia, mutta kaikkihan siellä joutuvat odottamaan. ;)
Väsyneenä palattiin kotiin ja nyt vain harjoitellaan vapaasti seisottamista. Siis esittäjän pitää harjoitella, koirahan osaa ;)

Tässä vielä tuloksia:

Alibren Royal Rose "Alli" 1, KP, VSP-pentu
Alibren Shear Spirit "Leo" ERI3
Vofcit's Mama's Pearl "Dara" ERI3

Tässä vielä Siirin arvostelu:
Hyvänkokoinen, kaunispäinen narttu, jolla vahva luusto. Eturinta olematon. Pitkä ja ohut kaula, runko hyvin kevyt ja kapea koiran kokoon nähden, hyvä karvanlaatu, esiintyy erittäin hyvin, ystävällinen luonne