Tänään lähdimme (tai piti lähteä) puoli 11 ajamaan kohti Mäntsälää. Alkumatkalla autoomme tuli joku vika ja olin ihan varma, että taas jää mätsäri väliin. (Viime vuonna jäi monta mätsäriä väliin, kun aina Siirille tuli jotain..) Pääsimme kuitenkin perille ja ihan ajoissa. Saimme numeron 562 ja isot aikuiset alkoivat numerosta 501.. Eli koiria oli tosi paljon. Odottelimme siinä aikamme ja kerkesimme näkemään Siirin kasvattajan, Tiinan ja tämän uusimman pennun, Allin. S innostui ihan mielettömästi kun näki Tiinan. Näimme myös Monican perheineen ja tämän puolivuotiaan kultsunpennun, Milkan. Siiri olisi halunnut kovasti leikkiä Milkan kanssa.

Kehävuoromme koitti vihdoin ja parimme oli mudi. Olimme ekoina ja esitin Siirin vapaasti. S esiintyi ihan mielettömän kauniisti, asetteli itse tassut juuri oikein ja tapitti mua silmiin. Edestakaisin juoksussa Siiri hypähti kerran ja tuomarikin naurahti. Hassu tyttö se on. Kuitenkin ympyrän Siiri juoksi oikein nätisti. Parimmekin esiintyi mielestäni kauniisti ja kilpailu oli tiukka. Meille kuitenkin ojennettiin punainen nauha!
Kehuin Siiriä ihan mielettömästi ja olin tosi iloinen!

Siiri oli ollut koko reissun ajan vähän väsyneen oloinen (oli aamulla lenkillä), mutta jaksoi kuitenkin seistä punaisten isossa kehässä upeasti! S seisoi todella pitkään ihan samassa asennossa, kunnon patsas ;)
Siiri jaksoi juostakkin upeasti vielä, vaikka ilman sijoitusta jäimmekin. Tuo ei haitannut enää yhtään, mulla oli jo tosi mahtava fiilis päivästä!

Pakkasin tavarat ja soitin kyydin. Pidinkin Siirin vapaana siinä kun häkkiä pistin kokoon. Ilokseni Siiri pysyi vierellä tosi nätisti, eikä edes yrittänyt lähteä mihinkään. Olo oli vähän :OO. Tietysti hienoa, että tyttö siinä malttoi pysyä.
Kotiin päästyä olimme molemmat tosi väsyneitä, mutta onnellisia. :)

Kiva päivä siis :)