Tänään tokoiltiinkin pitkästä aikaa ja yllättävän hyvin meni. Siiri oli hyvin innokas ja hyvässä vireessä. Perusasennot menivät todella hienosti, ne tehtiin superinnokkaasti. Paikallaolokin meni hienosti, Siiri pysyi hienosti paikoillaan, eikä liikkunut mihinkään!
Luoksetulo niin ikään hienosti, ei moitteita. Seuraamista ei tällä kertaa otettu, mutta sen sijaan vähän kapulan kanssa treenailtiin. Meni ihan hyvin, Siiri otti jopa kapulan suuhun pari kertaa, tosin naksauksen kuullessa pudotti sen käteeni.. No harjoitusta tähän vielä paljon, niin eiköhän sekin siitä sitten.

Omistaja on niin stressaantunut koulusta tällä hetkellä, koska on paljon kokeita, ja yhteishaku, että treenaminen on hieman jäänyt..
Yhdeksäs luokka kun pitäisi kunnialla saattaa loppuun, mutta toisaalta tokoilu auttaa siinä mielessä, että saa ajatukset pois koulusta. :)
Olemme näillä näkymin menossa suorittamaan pentukurssi 2:sta, joka saattaa kuulostaa hassulta, kun Siirihän täyttää toukokuussa vuoden, mutta ennen kun menemme kilpailemaan aikovien ryhmään, niin olisi mukavaa tuo kakkos pentukurssikin suorittaa, ja sitä eräs kouluttaja meille suosittelikin. :)