Lähdimme lauantaina melkein kukonlaulun aikaan kohti Sälinkäätä. Äiti vei mut ja Siirin taas Sälinkäälle, josta jatkettiin matkaa Tiinan, Jennin ja Riian kanssa kohti Mikkeliä. Koiria meillä oli kolme, Halla, Stella ja Siiri. Näyttelypaikalla olimme ehkä puoli kymmenen aikaan. Tuomarina oli Riitta-Liisa Lehtonen.
Me olimme Siirin kanssa meidän porukan ensimmäiset kehään menijät. Vähän jännitin, että esiintyykö Siiri nätisti. Siiri antoi jälleen kerran hienosti niin tuomarin kun mukana olleen harjoitusarvostelijankin koskea itseensä ja tuomari siinä sanoi, "tämä koira menee jo hoikan puolelle, muuten tosi hyvä. Häntä ei ole ihan priimakunnossa." Ja liekö syynä mukana olleet herkulliset lihapullat niin liikkeessä Siiri pysyi tasan neljällä tassulla, eikä edes yrittänyt mitään jekkuja. JES! Siiri jaksoi seistä todella kauniisti pitkän aikaa ja syystäkin olen neitiin erittäin tyytyväinen. EH sieltä kuitenkin tuli, tosin tuomari kehui Siirin ihan maasta taivaaseen, sanoi, että tässä koirassa on potentiaalia, mutta kun on noin hoikka niin siksi EH. Jatkoimme kuitenkin kilpailuluokkaan, josta ei enää sijoitusta tullut.
Arvostelukin oli mukavaa luettavaa.

Stella oli seuraavana vuorossa nuorten luokassa ja nappasi ERIn ja sijoittui luokassaan ykköseksi!
Halla esiintyi avoimessa luokassa, ollen hienosti ERI3, hienoa!

Paras narttu kehässä riittikin jännitystä. Halla ja Stella esiintyivät siellä molemmat. Halla ei valitettavasti sijoittunut, mutta Stella vetikin koko potin kotiin, ollen PN1, ja saaden SERTin! Rotunsa parhaan valinnassa tuomari ei kauaa miettinyt vaan ojensi puna-keltaisen ruusukkeen Tiinalle!! Stella siis ERI1, PN1, SERT, ROP! Onnea Tiinalle vielä kerran!

Jäimme ryhmä-kehiin, sitä ennen kuitenkin kävimme syömässä, koska arvostelu oli pahasti myöhässä. Kun tulimme takaisin näyttelypaikalle, oli labbisten arvostelu vielä kesken. Ryhmäkilpailut pääsivät alkamaan, aikataulusta tosin jäljessä. Stellalle ei kuitenkaan sijoitusta tippunut enää joten pääsimme sitten lähtemään kotiin päin. Hieno päivä kaiken kaikkiaan, ja nyt Siiri sitten vaihteeksi LIHOTUSkuurille ja katsotaan ensi lauantaina Porvoossa, miten meidän käy. ;)

Siirin hieno arvostelu:
Erittäin hyvän tyyppinen, hyvin tyylikäs narttu. Kaunis pää. Vahva luusto. Tassut saisivat olla tiiviimmät. Hyvin kaunis selkälinja. Liikkuu hyvin. Hyvin sopusuhtainen narttu joka tarvitsee lisää painoa ja paremman karvan. Esiintyy miellyttävästi.