Bongasin Henniltä kivan nimihaasteen. Ideana selvittää oman koiran nimen alkuperä. :)

Siirin nimellä ei ole mitään sen erikoisempaa tarinaa, mutta kun saatiin tietää virallinen nimi, joka siis on Vofcit's Special Spice, ja siinä oli useampikin S-kirjain, niin päätetiin sitten antaa ässällä alkava nimi. Vaihtoehtoja oli paljon ja vaikka Siiristä olikin tulossa minun koira, niin silti kaikki omat nimiehdotukset lytättiin :( Halusin kuitenkin koiralle sellaisen nimen, että se käy kaikille. Itse olisin halunnut koiran nimeksi Sonyan (ja huomasin Hennin blogia lukiessani, että siellä oli mietitty ihan samaa nimeä Kiia-belgille!) tai Adan, mutta siis kuten sanoin, ehdotukseni eivät olleet muiden mieleen.

Siiri-nimi tuli sitten automatkalla, kun oltiin juuri käyty pentusia katsomassa. Siiri kuulosti hyvältä ja niin Siiristä tuli Siiri.

Virallisen nimen on keksinyt kasvattaja ja tiedän suunnilleen, mistä se juontaa juurensa. Eli siis Siirin emänemä, V. Rose Pepper, oli sijoitusnarttu, joka sai sitten ainokaisen pentunsa, eli Siirin emän, V. Salt'n Pepperin, joka myös oli sijoitusnarttu. Eli tälläisellä mauste-teemalla Tiina oli nimennyt nämä sijoitusnartut. Siiri kun syntyi Special-pentueeseen ja Tiina halusi mauste-teemaa jatkaa, niin tottakai nimeksi tuli sitten V. Special Spice :)