Lähdimme tänään aamulla kohti Järvenpäätä. Aikomuksenamme mennä näyttelyyn, joskin tällä kertaa Siiriä ei ollut ilmoitettu. Otin tytön kuitenkin mukaan, koska se oli niin apaattinen, niin ajattelin, että vähän piristyisi. Piristyihän se, sisääntulomme näyttelyyn oli ainakin näyttävä, kun Siiri pyöri kuin väkkärä, sitten maksoin itseni sisään ja ostin luettelon ja kun rokotukset katsottiin, sain Siirin hihnaan laitettavaksi valkoisen nauhan. Kädet oli täynnä tavaraa, eikä asiaa auttanut se, että koira innostui ja pyöri ja häsläsi. Kun vihdoin sain tavarat pakattua laukkuun, niin suunnistimme kultsukehälle. Siellä näimmekin heti Bellan (V. Oh So Special) omistajat, Tiina-kasvattajan, Leevin&Lukan (V. No Way ja V. Nonstop) omistajat, sekä muita tuttuja. Ei ehditty ihan näkemään kun Tiinan eräs kasvatti Repe (V. Lovejoy) oli kehässä, mutta hienosti oli mennyt, tuloksena jun ERI1 ja paras uros kilpailussa Repe sijoittui hienosti kolmanneksi ja sai vara-sertin, onnea! Leevi sai EH'n ja sijoittui luokassaan ykköseksi, Luka sai myös EH'n ja sijoittui neljänneksi, onnea molemmille!
Kävimme bernikehällä, koska Tira oli ilmoitettu tähän näyttelyyn ja halusin nähdä ystäväni Tuulin. Meillä oli vähän vaikeuksia päästä tuonne kehälle, koska kehänlaita oli aika täynnä ihmisiä ja koiria. Pääsimme kuitenkin kehälle ja hetki meni ennen kuin huomasin Tuulin, mutta vaihdoimme äkkiä kuulumisia kun jo piti mennä takaisin kultsukehälle, koska Bella oli vielä menossa kehään. Bellallakin meni hyvin, EH tuli, eikä Bella enää sijoittunut luokassaan, hienoa jokatapauksessa! Sitten jäimmekin Siirin kanssa vielä katsomaan vähän kultsujen arvostelua, kunnes suuntasimme vähän shoppailemaan ;) Olin jo kauan miettinyt kauan, että pitäisi ostaa Siirille uusi panta ja nyt kävin katsomassa, ajatuksena oli siis vain katsoa, erilaisia pantoja. Löysinkin sellaisen pannan, minkälaista olin Siirille ajatellut ja aloin miettiä, että jos ostaisi nyt kun koirakin on mukana, niin pystyy sovittamaan. Panta oli sopiva ja sen kävimme myöhemmin ostamassa. Nyt Siiri on ylpeä hienosta pannastaan.
Pantaostoksien yhteydessä törmäsimme sattumalta vielä Tuuliin ja Tiraan, he olivat myös uutta pantaa ostamassa ja sen jälkeen juttelimme hetken Tuulin kanssa ja koirat saivat vähän nuuskutella.
Olimme vielä jonkun aikaa näyttelypaikalla, kun odottelimme kyytiä. Menimme ostamaan makkaraa ja nauttimaan auringonpaisteesta. Innostuin myös kuvaamaan ympärillä kulkevia koiria ja vähän myös Siiriä.. ;)

Päivä oli oikein mukava ja nyt meidän neiti on hyvin väsynyt.